ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Ιδιαίτερες ικανότητες ο Γκάουντλοκ, θα δούμε αν θα μείνει στο Μιλάνο»

Οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έκαναν τον Άντριου Γκάουντλοκ να ξεχωρίσει. Αποκορύφωμα αποτέλεσαν οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Τρεντό, όπου αναδείχθηκε MVP. Η φημολογία σχετικά με το μέλλον του έχει ήδη αρχίσει και ο Λίβιο Πρόλι τόνισε πως ο «Mini Mamba» θέλει να συνεχίσει στο Μιλάνο, όμως ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο....
«Ιδιαίτερες ικανότητες ο Γκάουντλοκ, θα δούμε αν θα μείνει στο Μιλάνο»

Οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έκαναν τον Άντριου Γκάουντλοκ να ξεχωρίσει. Αποκορύφωμα αποτέλεσαν οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Τρεντό, όπου αναδείχθηκε MVP.

Η φημολογία σχετικά με το μέλλον του έχει ήδη αρχίσει και ο Λίβιο Πρόλι τόνισε πως ο «Mini Mamba» θέλει να συνεχίσει στο Μιλάνο, όμως ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο πρόεδρος της Αρμάνι:

«Μιλήσαμε μαζί του στις αρχές της σεζόν. Το συμβόλαιό του εκπνέει και αρκετές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο. Είναι πολύ δυνατός παίκτης και έχει ορισμένες ιδιαίτερες ικανότητες.

Πρέπει να καταλάβουμε εάν και πώς μπορούμε να τον βάλουμε στο ρόστερ της νέας σεζόν. Εκτιμούμε την αφοσίωσή του στο παρκέ. Έδειξε ότι θέλει να μείνει στο Μιλάνο, εάν συμφωνήσουμε για τον ρόλο και την αμοιβή του μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς πρόβλημα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ιδιαίτερες ικανότητες ο Γκάουντλοκ, θα δούμε αν θα μείνει στο Μιλάνο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.