ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σάρας: «Σε 2-3 μέρες θα αποφασίσω…»

Ο Λιθουανός δεν έδωσε… στίγμα για το μέλλον του και συνέστησε μερικές μέρες υπομονή!
Σάρας: «Σε 2-3 μέρες θα αποφασίσω…»

Η Ζαλγκίρις Κάουνας κατέκτησε ακόμη ένα τίτλο στη Λιθουανία, τον όγδοο συνεχόμενο, αλλά ήδη γίνονται σκέψεις για την επόμενη μέρα!

Και τα πάντα στην επόμενη μέρα του συλλόγου έχουν να κάνουν με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το μέλλον του στην ομάδα. Μάλιστα ο Σάρας ρωτήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Θα σκεφτώ για δύο τρεις ημέρες, θα ξεκουραστώ και θα πάρω την απόφασή μου. Μιλάω με τον ατζέντη μου, όπως κάνουν κι οι παίκτες με τους δικούς τους. Όλες αυτές οι καταστάσεις εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Πρέπει να χαλαρώνεις από μια τέτοια διαδικασία για να πάρεις την καλύτερη απόφασή για το μέλλον σου».

Επίσης ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να επηρεαστεί η Ζαλγκίρις από τυχόν αλλαγές και είπε: «Πλέον η Ζαλγκίρις είναι στην ελίτ. Μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση».

Πρωταθλήτρια η Ζαλγκίρις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάρας: «Σε 2-3 μέρες θα αποφασίσω…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.