ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανανέωσε στην Καζάν ο Πρίφτης

Η προοπτική ανανέωσης υπήρχε στο συμβόλαιό, με την Ούνικς Καζάν να διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Την Παρασκευή (22/6) η ρωσική ομάδα αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο της τον Δημήτρη Πρίφτη, τον οποίο είχε βολιδοσκοπήσει και η ΑΕΚ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Ούνικς έφτασε μέχρι το Final Four της VTB...
Ανανέωσε στην Καζάν ο Πρίφτης

Η προοπτική ανανέωσης υπήρχε στο συμβόλαιό, με την Ούνικς Καζάν να διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Την Παρασκευή (22/6) η ρωσική ομάδα αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο της τον Δημήτρη Πρίφτη, τον οποίο είχε βολιδοσκοπήσει και η ΑΕΚ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Ούνικς έφτασε μέχρι το Final Four της VTB League και στο Eurocup στα προημιτελικά. Φέτος θα αγωνιστεί και πάλι στη δεύτερη σε δυναμικότητα διοργάνωση της Euroleague.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανανέωσε στην Καζάν ο Πρίφτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.