BASKETBALL

Εμφατικά στα πλέι οφ της ACB ο Κατσικάρης!

Η Τενερίφη κέρδισε τη Ρεάλ Μπέτις και τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα. Με Ρεάλ στα πλέι οφ
Εμφατικά στα πλέι οφ της ACB ο Κατσικάρης!

Η Τενερίφη χρειαζόταν τη νίκη απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη Ρεάλ Μπέτις για να μπορέσει να μπει στα πλέι οφ της Liga Endesa. Ο Φώτης Κατσικάρης είδε του παίκτες του αποφασισμένους να μην αφήνουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και να φτάνουν εμφατικά στη νίκη με το ευρύ 109-62. 

Ήττα η Ρεάλ, νίκη ο Γιάνκοβιτς και έτοιμοι για πλέι οφ στην ACB

Στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας η Τενερίφη είδε εφτά παίκτες της να τελειώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων, καθώς ο Μπάσας είχε 22π., ο Αμπρομάιτις 14π., ο Οντιάσε 12π., ο Βάσκεθ 11π. και από 10 μέτρησαν οι Μπεϊράν, Μπόντε Στούρουπ και ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος σε 22:40 συμμετοχής είχε 2/2 βολές, 1/3 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Πλέον στα πλέι οφ η Τενερίφη θα έχει το εξαιρετικά δύσκολο έργο να αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 29-51, 42-79, 62-109.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμφατικά στα πλέι οφ της ACB ο Κατσικάρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.