BLOGGERS

H απίστευτη ελαφρότητα του είναι. Αλλά είναι;

O Νίκος Μαρκάτος αναφέρει πως ο Γραμμένος δεν διέψευσε το Sportime, αλλά εκείνους που περίμεναν το καλύτερο σε σχέση με τους προκατόχους του.
H απίστευτη ελαφρότητα του είναι. Αλλά είναι;

Κλεμμένος ο τίτλος. Από το πιο ερωτικό μυθιστόρημα του Μίλαν Κούντερα, τοποθετημένο σε μια ταραγμένη πόλη και μία ακόμα πιο ταραγμένη εποχή. Στο Γουδί θα μπορούσαν να το ανεβάσουν σε θεατρικό, αλλά σε… επιθεώρηση! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει… εκτεθεί ούκ ολίγες φορές στην μέχρι στιγμής διετία θητεία του στο Πάρκο. Την τελευταία το τερμάτισε.

Το Sportime, πρώτο, αποκάλυψε ότι η άμμος στη κλεψύδρα του Σκίμπε σώνεται. Πριν τα ματς του Οκτωβρίου για το Nations League. Το έγραψε, έμεινε. Γιατί τα γραπτά μένουν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, βγαίνοντας από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας, το διέψευσε. On camera. «Αυτά τα σενάρια είναι ανυπόστατα». To να διαψεύσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος, εμπλεκόμενος, οk, θεμιτό. Μέσα στο παιχνίδι είναι. Το «ανυπόστατα» mr president, όμως ήταν χοντρό.

Δεν πλήγωσε εμάς. Το Μέσο. Που στην τελική και γκέλες έχουμε «φάει» και θα «φάμε». Ο Θεός και οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Εσάς πλήγωσε. Σαν Γραμμένο, σαν πρόεδρο της ΕΠΟ, σαν «διοικητή» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Όταν από το «ανυπόστατα», 10 μέρες μετά, ψάχνεις τον αντικαταστάτη του, δείχνει ότι δεν γνωρίζεις τα του «οίκου» σου. Η’ στη χειρότερη, κάποιος άλλος παίρνει τις αποφάσεις. Εκτός, αν έξω από το ΟΑΚΑ ήταν… ρομπότ. Την επόμενη φορά, ας το τσεκάρουν. Να βρει πρώτα τη φωτό με τη… γάτα και μετά να βγουν τα μικρόφωνα!

Ο Άγγελος μπορεί…

Στο κάδρο ο Αναστασίου, αλλά… Αγγελος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H απίστευτη ελαφρότητα του είναι. Αλλά είναι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!