BLOGGERS

ΠΑΟΚΑΡΑ… εναντίον όλων!

Με τους κανονισμούς υπέρ του Ολυμπιακού, με ημιτελικό με οπαδούς μόνο του Ολυμπιακού. Νικητής; Ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚΑΡΑ… εναντίον όλων!

Απο τις αρχές του δεύτερου σετ και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού ανέβασα στο προφίλ μου στο facebook πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο του ημιτελικού πως ο Δικέφαλος θα έχανε αυτή την πρόκριση και όντως έτσι και έγινε.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και στα κρίσιμα καταφέρνει να φεύγει θριαμβευτής. Πέρσι κέρδισε το πρωτάθλημα μέσα στου Ρέντη απαντώντας στο μπρέικ του αντιπάλου. Αυτό που έχουν κάνει οι “ασπρόμαυροι” στο βόλεϊ δεν έχει συμβεί πουθενά. Καταφέρνουν να “διαλύουν” τον Ολυμπιακό κάνοντας τα απίστευτα, πιστευτά και να είναι τρεις συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητές σε ένα άθλημα που ο ΟΣΦΠ ήταν ο αιώνιος κυρίαρχος. Φέτος οι αρμόδιοι του αθλήματος έχουν κάνει αρκετά για να “δωρίσουν” τα τρόπαια στους “ερυθρόλευκους” αλλά οι “ασπρόμαυροι” παρά τα λάθη τους έδωσαν ήδη την πρώτη ηχηρή “σφαλιάρα”.

Μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι με τον κανονισμό για τους ξένους, ο ΠΑΟΚ φέρνοντας αυτόν τον υπερπαικταρά τον Ουτσίκοφ μπόρεσε να δώσει απάντηση παρά την αδικία που έγινε εις βάρος του. Σήμερα στην Ρόδο είδαμε έναν ημιτελικό με οπαδούς μόνο της μίας ομάδας, να βρίζουν, να φωνάζουν αντεθνικά και την ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι μόνη της εναντίον όλων! Τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε τη μεγάλη πρόκριση χάρη στους εκπληκτικούς Ουτσίκοφ και Κουμεντάκη αλλά και τους σπουδαίους Τακουρίδη-Βάλκιερς, αλλα και εξαιτίας του… αέρα που έχει όταν παίζει “τελικούς” με τον Ολυμπιακό.

Το μυστικό όμως ήταν πως οι παίκτες του Ρίτσι δεν είχαν το ίδιο άγχος με τους αντιπάλους. Οι “ειδικοί” τους είχαν χρίσει αουτσάιντερ και αυτό… βόλεψε τον ΠΑΟΚ, αντίθετα αυτό δυσκόλεψε τον αντίπαλο που παίζει και με το βάρος που τους έχει δώσει η διοίκηση ώστε επιτέλους να “ρίξουν” τον ΠΑΟΚ απο την κυριαρχία του.

Φαινόταν απο τα πρόσωπα των παικτών του Δικεφάλου (και ενώ ήταν πίσω στο σκο)ρ πως απολάμβαναν το ματς. Δεν έδειχναν να επηρεάζονται απο τίποτα και αυτό ήταν που με έκανε να πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Έχω την εντύπωση πως ο Γκιόν Μαρτίνεζ που έκανε εξαιρετική δουλειά στην επίθεση, έπαιξε σημαντικό ρόλο με τον χαρακτήρα του σε αυτή την αποσυμπίεση της ομάδας όπως και η… σιγουριά του Ουτσίκοφ.

Ο τελικός ίσως να είναι πιο δύσκολος απο τον ημιτελικό, ωστόσο αυτή η νίκη είναι κάτι το ξεχωριστό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚΑΡΑ… εναντίον όλων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.