AGENT GREEK

Στον Αντζουλά ταιριάζουν τα… βιολετί

Καλοκαιράκι. Διακοπές και μεταγραφές. Τα δύο δεν συνδυάζονται, απαραίτητα. Οποιοι κάνουν το πρώτο, δεν μπορούν να κάνουν και το δεύτερο. Ο Φάλι Ραμαντάνι, λογικά, βρίσκεται σε εργασιακό φόρτο. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί. Μαθαίνω πως είναι πίσω (και) από τη μετακίνηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αντζουλά στη Φιορεντίνα! Ναι, καλά διαβάσατε…....
Στον Αντζουλά ταιριάζουν τα… βιολετί

Καλοκαιράκι. Διακοπές και μεταγραφές. Τα δύο δεν συνδυάζονται, απαραίτητα. Οποιοι κάνουν το πρώτο, δεν μπορούν να κάνουν και το δεύτερο.

Ο Φάλι Ραμαντάνι, λογικά, βρίσκεται σε εργασιακό φόρτο. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί. Μαθαίνω πως είναι πίσω (και) από τη μετακίνηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αντζουλά στη Φιορεντίνα! Ναι, καλά διαβάσατε…. Ο μικρός πάει Καμπιονάτο με τις… ευλογίες του Σέρβου μάνατζερ.

Μαθαίνω, όμως, και κάτι άλλο: πως ο Ραμαντάνι, μάνατζερ του Μάρκο Μάριν (μεταξύ πολλών άλλων)  κάνει και επίδειξη δύναμης. Είναι γνωστό πως στην Ιταλία «λύνει και δένει». Με την ευκαιρία θα ασχοληθεί και με τη μετακίνηση του Νικολάου στην Ουντινέζε.

Πάμε, όμως, ξανά στον Αντζουλά. Αυτός είναι το μανατζερικό θέμα της ημέρας. Τo deal είναι κλεισμένο, ο 19χρονος ενσωματώνεται άμεσα στους «Βιόλα» και ξεκινάει τη νέα ποδοσφαιρική ζωή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Αντζουλά ταιριάζουν τα… βιολετί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.