AGENT GREEK

Κάτι χάλασε με Ολυμπιακό και Μέντες;

Η δυσφορία για Μιράντα, οι διαψεύσεις «φωτογραφίζουν»… Ποντένσε!
Κάτι χάλασε με Ολυμπιακό και Μέντες;

Πολλή, μα πολλή δουλειά αυτές τις μέρες. Τρέχουμε και δεν φτάνουμε, όμως προλαβαίνω και σας τα γράφω όλα. Καμιά φορά δεν είναι απαραίτητη η πληροφόρηση. Χρειάζεται απλώς να ενώσεις τα σπασμένα κομμάτια μιας υπόθεσης. Λίγες μέρες πριν ο Ζόρζε Μέντες ήταν ο απόλυτος άρχοντας σε επίπεδο ατζέντηδων σε ό,τι αφορά τα καλοκαιρινά ψώνια του Ολυμπιακού.

Η είδηση πως υπάρχει σκέψη να μην παραμείνει στο ρόστερ ο Μιράντα, σε συνδυασμό με τη διάψευση για Κούκα και Βούκσεβιτς δείχνει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αρδην μάλιστα. Για τον Πορτογάλο στόπερ υπάρχει λόγος. Μέχρι στιγμής αγωνιστικά δείχνει πολλά κλικ πίσω από αυτό που περίμενε ο Μαρτίνς, ωστόσο νωρίς είναι ακόμα. Για ποιο λόγο να… καεί (αν καεί) τόσο σύντομα; Με τον Βούκσεβιτς πότε έγινε κουβέντα και διαψεύδεται;

Μία εξήγηση έχει όλο αυτό. Την Σπόρτινγκ και τον Ποντένσε. Από χθες που έκλεισε ο Ζέλσον Μαρτίνς στην Ατλέτικο, ο πορτογαλικός σύλλογος έχει πάει στη FIFA με γεμάτη ατζέντη και πλούσιο φάκελο. Τα μηνύματα που πήραν τα «λιοντάρια» είναι πως πρέπει να αποζημιωθούν από τις ομάδες που υπόγραψαν με τους πρώην παίκτες του. Ο Μέντες είχε διαβεβαιώσει τον Ολυμπιακό πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή αξίωση και τώρα φαίνεται πως τα λεγόμενά του δεν θα ισχύσουν. Κάτι που για τον Ολυμπιακό θα είναι ολέθριο αν κι εφόσον ισχύσει.

Προς την έξοδο ο Μιράντα από τον Ολυμπιακό

Διάψευση για Βούκσεβιτς, δεν πάει για Χασάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάτι χάλασε με Ολυμπιακό και Μέντες;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.