AGENT GREEK

Η φανέλα με το 7

Το παρασκήνιο στ' αποδυτήρια του Oλυμπιακού για τον αγαπημένο αριθμό τόσο του Φορτούνη, όσο και του Χριστοδουλόπουλου.
Η φανέλα με το 7

Δεν είναι μεταγραφικό το σημερινό. Ισα-ίσα. Ένα πιο χαλαρό θεματάκι. Κακά τα ψέματα, πίσω από την εικόνα τους στο γήπεδο κρύβεται ένα μικρό παιδί. Άλλος το εκφράζει περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού υπάρχουν μπόλικα μικρά μεγάλα παιδιά. Με εγωισμό, καπρίτσια, απωθημένα. Άλλα που κοιτάνε πόσα μηδενικά έχει το συμβόλαιό τους και άλλα που νοιάζονται -και για προληπτικούς λόγους- για τον αριθμό της φανέλας τους!

Πέσαμε στην περίπτωση: το Νο7 στον Ολυμπιακό. Ούτε για το 10 το καλό να ‘ταν! Αγαπημένος αριθμός του Χριστοδουλόπουλου, αλλά και εκείνος που κοσμεί την πλάτη του Φορτούνη εδώ και μία διετία!

Σε σημείο που από την Ολλανδία έγινε αντικείμενο συζήτησης στα δωμάτια των δύο παικτών που γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και από την Εθνική. Εκεί που ο Φορτούνης έχει το 10 και ο «Lazaros» την αγαπημένη του συνήθεια (7). Τελικώς, μετά από μπόλικες αντιδικίες μεταξύ σοβαρού και αστείου ο «πάλιουρας» πέρασε το δικό του.

Το Νο7 κατοχυρώθηκε και φέτος στον Κών/νο Φορτούνη, την ίδια στιγμή που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος… συμβιβάστηκε με το Νο11! Όσο για το Νο10 μέχρι την τελευταία στιγμή θα «παίζεται». Θα κοσμεί πλάτη του «Φέτφα»; Μπορεί κι αυτή του Ανσαριφάρντ! Το ζήτησε. Αν μείνει στην ομάδα βέβαια…

Προσύμφωνο Καρίμ με Μπεσίκτας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η φανέλα με το 7», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.