AGENT GREEK

Η κρυφή συνεργασία δύο κορυφαίων ατζέντηδων ελέω Μιραλάς

Ο Κριστόφ Ενροτό ζήτησε την αρωγή, μεταξύ άλλων, από τον Φάλι Ραμαντάνι
Η κρυφή συνεργασία δύο κορυφαίων ατζέντηδων ελέω Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς πλησιάζει πια τα 31 και, αν κρίνει κανείς από την περυσινή σεζόν (2 γκολ, 4 ασίστ σε 28 ματς), η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.

Εντούτοις, η επιλογή της Φιορεντίνα, η οποία φέτος θα παίζει 4-3-3 με καθαρά wingers ενδεχομένως να αποτελέσει σανίδα αγωνιστικής ανάτασης για τον Βέλγο.

Το μονοετές deal του δανεισμού στους “βιόλα” με 7.500.000 οψιόν αγοράς εμπεριέχει μανατζερικό παρασκήνιο.

Ο Κριστόφ Ενροτό ζήτησε την αρωγή, μεταξύ άλλων, από τον Φάλι Ραμαντάνι να «καθαρίσει» για τον πελάτη του, ο οποίος είχε και δύο προτάσεις από τη Γαλλία, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία.

Εκείνος με ένα τηλεφώνημα στον Πανταλέο Κορβίνο, δηλαδή τον τεχνικό διευθυντή της Φιορεντίνα, «έδεσε» το deal.

Υπενθυμίζεται ότι Ενροτό και Ραμαντάνι έχουν φέρει εις πέρας αρκετές μεταγραφές, όπως επί παραδείγματι του Μάρκος Αλόνσο, του Γιόβετιτς, του Λιάιτς, του Κάλινιτς, του Μπεχράμι και του… Αντζουλά!

Φυσικά ο Ραμαντάνι το έκανε με το αζημίωτο αφού φέτος ο γιόκας του Ενροτό, ο Ρότζερ, κάνει το απόλυτο κουμάντο στις μεταγραφές της Γάνδης, μια ομάδα που έχει δώσει πάνω από 10.000.000 ευρώ σε commission agreements στο Βέλγιο.

Η φανέλα με το 7

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η κρυφή συνεργασία δύο κορυφαίων ατζέντηδων ελέω Μιραλάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.