AGENT GREEK

Έριξε πόρτα σε Ερυθρό Αστέρα ο Κόντε

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα έκρινε πως μπορεί να βρει κάτι καλύτερο
Έριξε πόρτα σε Ερυθρό Αστέρα ο Κόντε

Δεν τον προλαβαίνω πια ούτε εγώ. Αλλάζει άποψη πιο γρήγορα πιο γρήγορα και από τις επιθέσεις στο μπάσκετ. Τη μία του φαίνεται κάτι καλό του Πέδρο Κόντε, την άλλη το απορρίπτει και συνεχίζει.

Για λίγες μέρες, λοιπόν, είχε ψηθεί με την ιδέα του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι τον ήθελαν πολύ, εκείνος το είχε καταλάβει και γνώριζε ότι θα παίζει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη.

Στα 400.000 ευρώ έφταναν οι πρωταθλητές της γειτονικής χώρας. Τον πίεσαν όσο μπορούσαν, του εξήγησαν ότι παραπάνω δεν γινόταν να πάνε, αλλά ο Ισπανός ανένδοτος.

Ο Ερυθρός Αστέρας τα είχε βρει στα λεφτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, ο Κόντε είχε άλλη άποψη. Σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε και την ενόχληση κάποιων στην ομάδα, αφού οι Ηπειρώτες περιμένουν να τον πουλήσουν πως και πως.

Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Ο Κόντε αυτή τη στιγμή παίρνει 130.000 ευρώ. Σε πολλούς έκανε εντύπωση που απέρριψε τα 400.000 ευρώ. Λανθασμένα όμως. Οι απαιτήσεις του έχουν ανέβει πάρα πολύ. Σε ομάδα της Ρωσίας, μάλιστα, δεν ήταν ικανοποιημένος ούτε με τα διπλά!

Τι θα γίνει με τον Κόντε;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έριξε πόρτα σε Ερυθρό Αστέρα ο Κόντε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.