AGENT GREEK

Σφήνα της Ντέρμπι του Λάμπαρντ για Ένγκελς!

Η Μπρέντφορντ παραμένει φαβορί, όμως πλέον υπάρχει αντίζηλος
Σφήνα της Ντέρμπι του Λάμπαρντ για Ένγκελς!

Από το Sportime.gr τα μάθατε πρώτα για Μπιορν Ένκελς. Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Βέλγο στόπερ και πάνω που πάει να κλείσει, όλο κάτι συμβαίνει και τα δεδομένα αλλάζουν. 

Εδώ και δύο μέρες αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι πως θα συνεχίσει στην Μπρέντφορντ. Πάνω από δύο εβδομάδες έχουν κάνουν… χρυσό τον Ολυμπιακό, προκειμένου να δώσει το «οκ». Η οικονομική διαφορά ξεπερνούσε τις 500 χιλ. ευρώ, η αγγλική ομάδα ανέβηκε στην προσφορά της και οι «
ερυθρόλευκοι» ήταν έτοιμοι να απαντήσουν θετικά.

Τι άλλαξε; Ένα τηλεφώνημα στον ίδιο τον Ενγκελς από τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο πρώην άσος της Τσέλσι ανέλαβε φέτος τα ηνία των «κριαριών» με στόχο την άνοδο και ο Βέλγος στόπερ είναι πόθος του. Το αν θα μπορέσει η Ντέρμπι να μπει σφήνα και να «κλέψει» την υπογραφή του μένει να φανεί!

Μεταγραφών το ανάγνωσμα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφήνα της Ντέρμπι του Λάμπαρντ για Ένγκελς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.