AGENT GREEK

Τα deals του Ζάχαβι με την Πρέμιερ… και ο Γκροσίτσκι!

Είναι… αλεπού. Πραγματική «αλεπού». Ο Πίνι Ζάχαβι είναι δάσκαλος στον τρόπο που χειρίζεται τα deals του και τις κινήσεις του. Μπορεί να διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του, αλλά ο Ζάχαβι σε φινάλε μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία δεν απουσιάζει. Σε (τουλάχιστον – τόσα έμαθα) τρία deals ενεπλάκη ο Ισραηλινός μεγαλοατζέντης, με το τελευταίο να...
Τα deals του Ζάχαβι με την Πρέμιερ… και ο Γκροσίτσκι!

Είναι… αλεπού. Πραγματική «αλεπού». Ο Πίνι Ζάχαβι είναι δάσκαλος στον τρόπο που χειρίζεται τα deals του και τις κινήσεις του.

Μπορεί να διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του, αλλά ο Ζάχαβι σε φινάλε μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία δεν απουσιάζει.

Σε (τουλάχιστον – τόσα έμαθα) τρία deals ενεπλάκη ο Ισραηλινός μεγαλοατζέντης, με το τελευταίο να είναι τα 35 εκατ. ευρώ που έδωσε η Φούλαμ για να πάρει από τη Μαρσέιγ τον Καμερουνέζο αμυντικό χαφ, Ζαμπό – Ανγκουισά.

Τον καθυστέρησε, αλλά είχε χρόνο να κάνει τα κουμάντα του (και) για τον Καμίλ Γκροσίτσκι. Δεν είναι δικός του παίκτης. Τον Γερμανό ατζέντη του διεθνή Πολωνού τον είχε ενημερώσει πριν καμιά εβδομάδα πως «είχε μια ελληνική ομάδα» για να τον πάει. Χωρίς να πει – τότε τουλάχιστον – το ποια είναι, αλλά ξεκαθαρίζοντας πως καλύπτει το συμβόλαιο του (1,2 εκατ.). Τα υπόλοιπα, γνωστά. Δεν ξέρω αν και εφόσον στον Παναθηναϊκό, Νταμπίζας – Δώνης δηλαδή, ήταν ενήμεροι.

Το πιθανότερο είναι πως ο Ισραηλινός να πήρε πρωτοβουλία και να έκανε την κουβέντα για να έρθει. Για δικούς του λόγους, που – δεν είναι κακό – μπορεί καν να μην αφορούν τον Παναθηναϊκό. Αλλά το δεδομένο είναι πως και ο μάνατζερ του Γκροσίτσκι είχε ενημερωθεί από τον Ισραηλινό και κουβέντα (σοβαρή) με τη Χαλ έγινε για τον δανεισμό του και – φυσικά – όλο το σχέδιο ήταν εν γνώσει του Παϊρόζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα deals του Ζάχαβι με την Πρέμιερ… και ο Γκροσίτσκι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.