AGENT GREEK

Τόσο πήγε το deal του Μάβραϊ με τον Άρη

Οι λεπτομέρειες της νέας σημαντικής μεταγραφής του Άρη
Τόσο πήγε το deal του Μάβραϊ με τον Άρη

Όλοι με τον Άρη ασχολούνται τον τελευταίο καιρό και δικαίως. Επέστρεψε στα σαλόνια, παίζει ωραία μπάλα και βλέπεις και κάποιους παικταράδες. Έρχεται, μάλιστα, ένας ακόμα, ο Μεργκίμ Μάβραϊ, όπως ενημέρωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Το όνομά του έφτασε ως τα γραφεία της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Κόπηκε για διαφορετικούς λόγους. Πήγε και σε άλλες ΠΑΕ και στον Καρυπίδη έκανε γκελ με το καλημέρα. Είχε και τον σωστό άνθρωπο ο πρόεδρος για να τον πείσει τον έμπειρο στόπερ.

Ας το πιάσουμε από την αρχή. Σε πρώτη φάση ο πρώην αμυντικός του Αμβούργου ζητούσε 500.000 ευρώ. Ποσό απλησίαστο για τον Άρη και σχεδόν κάθε ελληνική ομάδα αυτή την περίοδο. Επαφές γίνονταν, ο ίδιος κοιτούσε και κάτι από το εξωτερικό, αλλά οι Θεσσαλονικείς είχαν κρυφό άσο στο μανίκι.

Τον Μιγκιέν Μπάσα ντε. Μην τα θέλετε και όλα στο πιάτο. Αλβανός ο ένας, Αλβανός και ο άλλος και στο ίδιο δωμάτιο στην εθνική. Οι σχέσεις τους εξαιρετικές. Τον έπιασε ο Μπάσα και τελικά το ψηστήρι λειτούργησε.

Εκείνο που έπεισε, όμως, τον Μάβραϊ να πει το «ναι» ήταν η παρουσία του κόσμου με την ΑΕΛ. Με το που είδε τη συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, ενθουσιάστηκε. Σου λέει και καλή ομάδα θα έχουμε, και τρομερό κόσμο και με τον κολλητό μου θα είμαι. Άσχημα είναι;

Πάμε τώρα και στο οικονομικό. Ο Μάβραϊ είχε και καλύτερες προτάσεις. Για παράδειγμα από Κατάρ μεριά του έδιναν παραπάνω. Δεν ψηνόταν να πάει εκεί όμως. Στα πόσα έκλεισε το deal; Για τη σεζόν θα πάρει 280.000 ευρώ. Και υπάρχει οψιόν ανανέωσης. Εάν ενεργοποιηθεί εκείνη, τη νέα σεζόν θα έχει αύξηση 25%

Έχω και άλλα να σας πω, υπομονή. Υπάρχουν και μπόνους για την επίτευξη στόχων. Εάν ο Άρης τα καταφέρει και βγει Ευρώπη ή κατακτήσει το Κύπελλο, ο Μάβραϊ θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει κι άλλο. Συνολικά μπορεί να πάρει έως και 350.000 ευρώ.

Ουσιαστικά θα είναι μαζί με τον Μπρούνο Γκάμα οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στα αποδυτήρια. Να ξέρετε κάτι τελευταίο, το πάει καλά το έργο ο Καρυπίδης. Σας είπαμε και πρόσφατα πώς έχει εξασφαλίσει τα χρήματα για τη φετινή σεζόν. Κρατήστε και αυτό. Ήθελε πολύ να τον φέρει τον Μάβραϊ. Δύο ταξίδια έκανε για να τον συναντήσει. Το πέτυχε τελικά και μαγκιά του.

Αυτή τη γυναίκα απάτησε «35 φορές» ο Μάβραϊ (pics)

Έσκασε η «βόμβα» Μαβράϊ στον Άρη! (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόσο πήγε το deal του Μάβραϊ με τον Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.