AGENT GREEK

Το αγγλικό κανάλι του Καμαρά και η σχέση Ολυμπιακού – Μπενίτεθ

Πολλά τα μάτια από το Νησί για τον 21χρονο Αφρικανό
Το αγγλικό κανάλι του Καμαρά και η σχέση Ολυμπιακού – Μπενίτεθ

Δεν χρειάστηκε και πολύ! Από τα πρώτα του ματς ο Μαντί Καμαρά έδειξε πως αποτελεί εξαιρετική περίπτωση. Στον Ολυμπιακό πέτυχαν λαβράκι και θα τον μοσχοπουλήσουν. Άλλωστε, ξέρουν να το κάνουν εξαιρετικά αυτό έχοντας και τα κατάλληλα κονέ.

«Μα καλά, Σεπτέμβριο έχουμε και ασχολείστε με τέτοια;», μπορεί να ρωτήσει κάποιος. Εγώ σας τα λέω από τώρα και θα με θυμηθείτε. Τα μάτια πάνω στον Αφρικανό χαφ είναι ήδη πολλά. Και πρώτη επιλογή είναι φυσικά η Αγγλία. Οι ομάδες εκεί συνήθως τα σκάνε καλά και ο Ολυμπιακός είναι αρκετά δικτυωμένος. Έπεσε, βέβαια, στην εξαίρεση.

Γιατί το λέω; Γιατί η πρώτη που μπήκε στο κόλπο είναι η Νιούκαστλ. Να ξέρετε πως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός ήταν εκείνος που είχε… καθαρίσει για τον δανεισμό του Σεμπάστιαν Λέτο, όταν ήταν προπονητής της Λίβερπουλ. Έκτοτε διατηρεί αρκετά καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το «αγκάθι» είναι η διοίκηση της ομάδας. Ο Μάικ Άσλεϊ δεν θέλει να ξοδεύει σχεδόν τίποτα. Γι’ αυτό και οι οπαδοί της Νιούκαστλ έχουν απηυδήσει και του ζητούν να φύγει. Ακόμα και ο Ράφα τα έχει δει όλα. Άλλους παίκτες ζητάει, άλλους του παίρνουν.

Και επειδή ο Ολυμπιακός θα ζητήσει καλά λεφτά για τον Καμαρά, η υπόθεσή του δε θα είναι εύκολη για τη Νιούκαστλ. Σκεφτείτε πως η αρχική πρόθεση των Πειραιωτών είναι να τον πουλήσουν κοντά στο δεκάρικο. Για εκατομμύρια μιλάμε, μην μπερδεύεστε.

Αν η Νιούκαστλ δεν ήταν τόσο «σφιχτή» στα οικονομικά της, τότε η δουλειά θα γινόταν για πλάκα. Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν ανησυχούν. Έχουν πάρει τα μηνύματά τους και από το Λονδίνο και εκεί οι ομάδες πληρώνουν καλά…

Το τρίτο καμπανάκι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το αγγλικό κανάλι του Καμαρά και η σχέση Ολυμπιακού – Μπενίτεθ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.