AGENT GREEK

Αποχαιρέτα τον Οδυσσέα που χάνεται

Ο Βλαχοδήμος ήθελε σαν τρελός να παίξει στην Εθνική, όμως οι υπεύθυνοι στη «γαλανόλευκη» έκαναν πολλούς μαζεμένους λανθασμένους χειρισμούς
Αποχαιρέτα τον Οδυσσέα που χάνεται

Ήμουν στο ΟΑΚΑ. Πρώτη μούρη. Την ώρα που οι φίλοι της ΑΕΚ έβλεπαν τον Κλωναρίδη που δεν έδωσε πάσα, εγώ έμεινα με το στόμα ανοικτό στην απόκρουση του Βλαχοδήμου. 

Και στην Τούμπα, τα ίδια έπαθα. Θυμάστε την εξ’ επαφής απόκρουση στην κεφαλιά του Πρίγιοβιτς; Από εδώ τον είχα(με) πάρει χαμπάρι πως βελτιώνεται συνεχώς. Αλλά αυτά που βλέπουμε από τη στιγμή που πήγε στην Μπενφίκα πήγε ένα επίπεδο παραπέρα.

Δικαίως το σημερινό Sportime αναδεικνύει τη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής να έχει τερματοφύλακα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο φυσικά. Προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση και τον Μπάρκα, όμως ο «Ody» είναι άλλο επίπεδο. Καμία σχέση. Παίζει πια μπάλα σε πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικές πίστες…

Έγινε της μοδός λοιπόν ο Οδυσσέας λοιπόν. Κι όμως, πριν λίγο καιρό η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική.  Το τι γλέντι έχει δεχτεί αυτό το παιδί, όσο ήταν εδώ, δεν λέγεται. Ακόμη και όταν έφυγε για Λισσαβώνα, πάλι ίδια ιστορία. Τώρα που τα έχει κατεβάσει ρόλα, άρχισαν οι… ολυμπιακών διαστάσεων κωλοτούμπες (γιατί οι απλές, έχουν ξεκινήσει από πέρυσι).

Αυτό που έχει γίνει με την Εθνική Ελλάδας είναι Ε-ΓΚΛΗ-ΜΑ! Από πριν έρθει στα μέρη μας, ο Βλαχοδήμος και το περιβάλλον του μέχρι και ανθρώπους στην ΕΠΟ έψαχναν για να κληθεί πρώτα στις «μικρές» Εθνικές και μετά την ανδρική. Ουδείς ασχολήθηκε. Ουδείς, ποτέ, μα ποτέ δεν έκανε τίποτα… Τσάνας και Βρύζας, δεν μπήκαν στο κόλπο. Ένα απλό πράγμα χρειαζόταν: να ενημερώσουν απλώς τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πως καλείται στη «γαλανόλευκη». Τόσο απλό (θα) ήταν.

Τώρα, μάλλον είναι αργά. Βασικός στην Μπενίκα η οποία τον βλέπει σαν ένα ακόμα μεγάλο project πώλησης μετά τον Εντερσον στη Σίτι (45 εκατ. ευρώ). Κάτι φίλοι μου, ατζέντηδες, μου είπαν να μην το αποκλείω και για εθνική Γερμανίας. Οπότε..

Βλαχοδήμος: “Το μυαλό μου στην Μπενφίκα”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχαιρέτα τον Οδυσσέα που χάνεται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.