AGENT GREEK

Ξεσκονίζει το πελατολόγιό του ο Κουτσολιάκος για τον επόμενο… Σκίμπε

Ο Agent Greek αναλύει τη επόμενη μέρα στην Εθνική, σε περίπτωση που όντως αποχωρήσει ο Γερμανός τεχνικός
Ξεσκονίζει το πελατολόγιό του ο Κουτσολιάκος για τον επόμενο… Σκίμπε

Ατζέντη που σέβεται τον εαυτό του (ναι, τέτοιος είμαι) δεν μπορεί παρά να μην ασχολείται με τα της Εθνικής ομάδας. Από την εποχή που ανέλαβε άλλωστε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, έγινε 100% ομάδα των μάνατζερ.

Όποιος είχε τα καλύτερα κονέ στην ΕΠΟ… πέρναγε παίκτη. Στη συνέχεια και με την έλευση του Μίχαελ Σκίμπε το πράγμα ταυτοποιήθηκε περισσότερο. Δηλαδή Rogon και Πολ Κουτσολιάκος. Λογικό κι επόμενο. Αρκετοί παίκτες πρώτης γραμμής της Εθνικής είναι δικοί του πελάτες. Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Φορτούνης, Κώστας Σταφυλίδης, Κωστας Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης,Γιάννης Γιαννιώτας, Ευθύμης Κουλούρης και εσχάτως οι Δημήτρης Πέλκας και Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Βέβαια, ο Γερμανός εκλέκτορας (επίσης μανατζάρεται από τον Κουτσολιάκο) δείχνει να έχει χάσει το παιχνίδι. Είναι πια κοινό μυστικό πως οι αναμετρήσεις με την Ουγγαρία και την Φινλανδία (εκτός) κρίνουν το μέλλον του. Μη με ρωτάτε για αποτελέσματα. Δύο νίκες τον σώζουν δεδομένα. Μία νίκη και μία ισοπαλία, αλλά με καλή παρουσία και στα δύο ματς, ίσως να κάνουν και πάλι τη δουλειά τους. Σε διαφορετική περίπτωση πάμε για άλλον.

Το πρώτο σενάριο που κυκλοφόρησε έχει να κάνει με έναν Ελληνα προπονητή κοινής αποδοχής. Όπου κοινής αποδοχής ας πούμε έναν τεχνικός που θα είχε τη σύμφωνοι γνώμη δύο εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Ε, πιο συγκεκριμένα για να τα λέμε και όπως είναι δηλαδή να είναι οκ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Πάμε στο προκείμενο. Έλληνας τεχνικός που να είναι αυτή τη στιγμή στα… χνώτα του Κουτσολιάκου δεν υπάρχει. Όσο κι αν έψαξα δεν μπορώ να βρω κάποιον έστω κοντά. Αλλάζουν αυτά. Εύκολα μπορώ να σας «κάψω» τον Αγγελο Αναστασιάδη που ακούγεται. Αυτό έλειπε όμως. Δεν χρειάζεστε εμένα για να σκεφτείτε πως το σενάριο αυτό δεν πρόκειται να τρέξει. Δεν μου προκύπτουν άλλοι –για την ώρα.

Μια εξαιρετική περίπτωση που αρέσει και μάλιστα πολύ είναι αυτή του Μίτσελ. Πάρα πολύ δύσκολο. Όχι βάσει θέλησης. Ο Ισπανός θα πέταγε την σκούφια του για να έρθει στα μέρη μας και να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Το θέμα είναι πως το κασέ του δεν το ρίχνει με τίποτε. Μα με τίποτε. Με όσα μου έρχονται λοιπόν αυτή τη στιγμή στο γραφείο μου, πάλι προπονητής του Κουτσολιάκου θα είναι. Στην Εθνική εξάλλου έχει πιάσει πολύ καλό στασίδι. Δεν θα το αφήσει έτσι…

Προσεκτικές… κινήσεις για Βλαχοδήμο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεσκονίζει το πελατολόγιό του ο Κουτσολιάκος για τον επόμενο… Σκίμπε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.