AGENT GREEK

Ρώτησαν για Μαυροπάνο στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Θα ήθελαν το μπαμ στο «τριφύλλι», αλλά δεν μοιάζει εφικτό
Ρώτησαν για Μαυροπάνο στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Αυτές τις μέρες οι Άβρααμ Γκραντ και συνεργάτες του Πίνι Ζάχαβι είναι στο Λονδίνο. Σας είχα πει πως ο ατζέντης έχει άμεσο feedback από τους Ισραηλινούς που συζητούν αρκετά πράγματα, μεταξύ άλλων και για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν συζητήσεις και συναντήσεις με άλλους μάνατζερ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θα σας εξηγήσω άλλη στιγμή το θέμα που συζήτησαν και αφορά τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι της παρούσης, θα… καρφωθώ αν τυχόν και το αποκαλύψω αυτό. Δεν έχει να κάνει πάντως με παίκτη, αλλά με μια πολύ δυνατή χορηγία. Άλλη στιγμή αυτά.

Γνώριζαν, Γκραντ και λοιποί, πως πολύ θα το ήθελαν Νταμπίζας – Δώνης να γίνονταν κάτι τον Ιανουάριο με τον Μαυροπάνο. Δεν ξέρω, δεν αποκλείω και να βρεθεί τρόπος και να ρωτήσουν τι γίνεται με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ.

Να σας πω όμως ότι είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Για δύο λόγος. Πρώτον, πρόθεση της Άρσεναλ είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και δεύτερον, το πρόβλημα που έχει στους προσαγωγούς/κοιλιακούς ίσως φέρει τον νεαρό Έλληνα διεθνή, σύντομα, στο χειρουργείο για οριστική αποκατάσταση της ζημιάς.

Η μανατζερική πιάτσα… βλέπει μόνο Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώτησαν για Μαυροπάνο στον Παναθηναϊκό, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.