AGENT GREEK

Το όνομα του Χουλτ σε όλα τα μπλοκάκια

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ είναι ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα πλέον στη μανατζερική πιάτσα.
Το όνομα του Χουλτ σε όλα τα μπλοκάκια

Κάθε ατζέντης που σέβεται τον εαυτό του και καταπιάνεται με την ελληνική πραγματικότητα, όφειλε να είναι χθες στο ΟΑΚΑ. Για PR, δεν χρειαζόταν να δει κάτι. Ξέρει. Ειδικά από την ΑΕΚ το ποιοι κάνουν… γκελ, είναι γνωστό. Διότι στην Μπάγερν δεν έχεις να δει κάτι. Άντε μερικοί να κατάλαβαν για ποιο λόγο… άγνωστες λέξεις όπως ο Ζίλε ή ο Γκνάμπρι παίζουν βασικοί στην Μπάγερν. Μέχρι εκεί.

Ο Μπάρκας επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά για ποιο λόγο αρέσει σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι από τους παίκτες που παρακολουθούνται στενά. Πολύ στενά. Θα κάνει το μπαμ στο μέλλον. Ένα τσικ πιο κάτω να ρίξει την τιμολόγησή του η ΑΕΚ και θα τον πουλήσει εν ριπή οφθαλμού. Αρκετούς πόντους κέρδισε και ο Γαλανόπουλος. Λόγω Rogon η γερμανική αγορά τον κοιτάζει. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη στις μικρομεσαίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Από Μπακασέτα κάποιοι περίμεναν κάτι παραπάνω, πολλούς πόντους έχασε με την παρουσία του ο Μάνταλος.

Πάμε όμως στο διά ταύτα. Νίκλας Χουλτ. Περισσότερος κόσμος κι από χθες, διότι ήταν πιο… μανατζερικό παιχνίδι, ήταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα. Ο λόγος ήταν, κυρίως, ο Γκριμάλντο. Ο αριστερός μπακ των «αετών». Έλα που όμως έμειναν με το στόμα ανοικτό με την παρουσία και τις επιδόσεις του Χουλτ. Ξέρετε όμως τι παίζει με τους ατζέντηδες. Ένα καλό ματς ίσον… κανένα. Σημείωσαν το όνομα του Χουλτ όμως για μελλοντικό τσεκάρισμα.

Πότε θα ήταν καλύτερο να τον δεις λοιπόν από ένα ματς με αντίπαλο τον Αριεν Ρόμπεν. Αλήθεια, υπήρξε ο Ολλανδός στο παιχνίδι; Έκανε τίποτε; Ελάχιστα πράγματα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης του έφταιγε το χορτάρι, ο αγωνιστικός χώρος, ο καιρός και πολλά ακόμα. Ο Χουλτ του έφταιγε και το γεγονός (μαζί με καλό ντουμπλάρισμα) πως είχε πάντα τον τρόπο να τον αναχαιτίζει. Προσθέτοντας σε όλο αυτό και την έλλειψη φοβίας στο να κατεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή, ο Χουλτ έκανε το τέλειο. Η Μπάγερν αναγκάστηκε να παίξει από αριστερά, από τον Μπακάκη δηλαδή, για να βρει… τρύπα. Από τα αριστερά της ΑΕΚ ο διάδρομος ήταν κλειστός. Παρότι αντίπαλοι εκεί ήταν οι Κίμιχ, Ρόμπεν, ενώ από την άλλη αντί για Αλάμπα, Ριμπερί υπήρχαν οι Ραφίνια, Γκνάμπρι.

Το συμβόλαιο του Χουλτ λήγει το 2020 και οι απολαβές του είναι… γενναίες για τα δεδομένα της ΑΕΚ. Μέχρι τη λήξη της συνεργασίας του με την «Ενωση» έχει να λάβει 650 χιλιάδες. Το ερχόμενο καλοκαίρι ή ανανεώνει, ή πωλείται. Πόσο απλό είναι στα 28 προς 29; Μάνατζέρ του είναι ο «πολύς» Μάρτιν Νταλίν. Ο συνάδελφος δεν είναι σαν εμένα. Δεν θέλει να μιλάει στον Τύπο, δεν θέλει να μιλάει γενικώς. Καλές άκρες σε Γερμανία και στην Τσάμπιονσιπ. Μόνο που τον πελάτη του τον θέλουν και πιο… ακριβά πορτοφόλια. Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεσή του από εδώ και πέρα. Εδώ θα είναι ο ατζέντης σας να σας ενημερώσει.

Χουλτ: «Κάθε παιχνίδι, εμπειρία για εμάς»

Τσιγκρίνσκι: “Aνατριχιάζω κάθε φορά που βλέπω το σεντόνι”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το όνομα του Χουλτ σε όλα τα μπλοκάκια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.