AGENT GREEK

Υπέγραψε ο Σισέ, ακολουθεί ο Καμαρά στον Ολυμπιακό

Ο Agent Greek αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός «δένει» τους δύο Αφρικανούς με νέα συμβόλαια
Υπέγραψε ο Σισέ, ακολουθεί ο Καμαρά στον Ολυμπιακό

Σας έχω γράψει πολλές φορές για τις σχέσεις του Πιερ Ισά με τον Ολυμπιακό. Πως είναι εξαιρετικές. Μάλιστα από το καλοκαίρι πέρασαν και σε άλλο επίπεδο. Αυτό της απόλυτης εμπιστοσύνης.

Οι «ερυθρόλευκοι» περνούν τις φάσεις τους με τους μάνατζερ. Ρωτήστε κι εμένα! Τώρα είναι ψηλά ο Ισά. Πολλές οι δουλειές που θέλουν να κάνουν μαζί του. Προσεχώς θα σας αποκαλύψω.

Στα φρέσκα τώρα. Η πρόθεση για την αναπροσαρμογή συμβολαίου του Παπ Αμπού Σισέ, έγινε υπογραφή. Ο Σενεγαλέζος έπαιρνε 100.000 ευρώ το χρόνο και τώρα θα ξεπερνάει τις 300.000. Το συμβόλαιο του έληγε το 2021 και πλέον θα ολοκληρωθεί το 2023. Τελευταία πέρασε μια αλλαγή στην προσωπική του ζωή, αλλά όλοι στον Ολυμπιακό είναι στο πλευρό του!

Όσο για τον άλλο δυνατό πελάτη του Πιερ Ισά, τον Μάντι Καμαρά. Έρχεται και γι’ αυτόν το ευχάριστο νέο. Η προεργασία έχει γίνει, όπως αποκάλυψε το Sportime.

Τι λέει ο Ισά για Καμαρά και Σισέ στον Ολυμπιακό;

Οι προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον Μάνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπέγραψε ο Σισέ, ακολουθεί ο Καμαρά στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.