AGENT GREEK

Δεν θα τους είχε ούτε στο ρόστερ ο Ερέρα

Το λάθος του προπονητή του Άρη και η αρχική του πρόθεση να έχει διαφορετικές επιλογές σε κάποιες θέσεις
Δεν θα τους είχε ούτε στο ρόστερ ο Ερέρα

Είναι μαγκιά να παραδέχεται κανείς τα λάθη του και ο Πάκο Ερέρα το έκανε. Βλέπεις πολλούς προπονητές που επιμένουν στα ίδια ακόμα και όταν οι παίκτες τούς εκθέτουν με τις εμφανίσεις τους.

Ο Ισπανός, όμως, το πήρε το μήνυμα μετά το ματς με τον Αήττητο Σπατών. Το είπε και μόνος του. Βέβαια, για να φτάσουμε ως εδώ σημαίνει ότι αρχικά δεν είχε ζυγίσει σωστά τα πράγματα.

Αν ήταν στο χέρι του το καλοκαίρι, ο Ερέρα δεν θα τους είχε στο ρόστερ του Άρη αυτούς που ετοιμάζεται τώρα να τους δώσει μία ευκαιρία… Και αν για τον Μαρτίνες είμαι υπερβολικός, για τους Ιντζόγλου και Διαμαντόπουλο, όχι.

Σας τα είχε πει τότε το Sportime. Τι νομίζετε, τα έβγαζαν από το κεφάλι τους; Πέντε παίκτες ήταν στη μαύρη λίστα του Ερέρα. Μπαργκάν, Μαραγκός, Μιλούνοβιτς χαιρέτησαν. Διαμαντόπουλος και Ιντζόγλου οι άλλοι δύο. Γιατί έμειναν; Απλό είναι. Είχαν συμβόλαιο και μπορούσαν να μην το λύσουν.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» γιορτάζει

Επιλογή τους ήταν να παραμείνουν στο ρόστερ και να παλέψουν. Μαγκιά τους που επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο. Άλλοι θα είχαν φύγει. Αμφότεροι είπαν στον Ισπανό πως θα δώσουν μάχη. Ο Διαμαντόπουλος ως τώρα ούτε σε αποστολές δεν έμπαινε και ο Ιντζόγλου είχε 6′ συμμετοχής στη Super League. Κοινώς ο κόουτς δεν τους έβλεπε. Όταν, όμως, πιστεύεις στον εαυτό σου, ξέρεις ότι μπορείς και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως εάν το καλοκαίρι η διοίκηση πίεζε λίγο παραπάνω ή οι παίκτες σταματούσαν να το πιστεύουν, αμφότεροι θα έπαιζαν τώρα αλλού. Όσο για τον τρίτο; Ο Μαρτίνες βρέθηκε στο ρόστερ γιατί τον πίστευαν πολύ Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος. Καταλαβαίνει ο καθένας πως δεν ήταν μεταγραφή Ερέρα ο Αργεντινός ακόμη και από τον τρόπο που αντιμετωπιζόταν ως τώρα.

Κρατήστε και κάτι ακόμα. Ο Μαρτίνες είναι ένας από τους λόγους που έχει… χαλάσει η χημεία προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Οι ευκαιρίες που του είχε δώσει ο Ερέρα ήταν ελάχιστες και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν στη διοίκηση. Κάλιο αργά, όμως, παρά ποτέ. Το μήνυμα το πήρε ο κόουτς ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή. Πάνω που τα πράγματα δηλαδή έχουν γίνει για εκείνον αρκετά ζόρικα. Οι τρεις παίκτες την άλλαξαν την κατάσταση, γιατί να μην τα καταφέρει και εκείνος;

Ο Σιώπης έχει απωθημένα… ερυθρόλευκης απόχρωσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν θα τους είχε ούτε στο ρόστερ ο Ερέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.