AGENT GREEK

Δεν ανοίγει η πόρτα του Ολυμπιακού για τον Σιμόες!

Ο Αντρέ Σιμόες εξετάζει τις επιλογές του εντός και εκτός συνόρων
Δεν ανοίγει η πόρτα του Ολυμπιακού για τον Σιμόες!

Έχει «ψωμί» αυτές τις μέρες η ΑΕΚ. Σε κάθε επίπεδο. Και για να πω και την αμαρτία μου, διαισθάνομαι πως ακόμη δεν έχουμε φτάσει στην… ψίχα. Ούτε καν δηλαδή.

Anyway, στην ώρα τους όλα.

Ψάχτηκα λίγο -και λογικό είναι- με το μέλλον του ενός εκ των νυν αρχηγών των πρωταθλητών, αλλά και εδώ και λίγες μέρες, κομμένου. Του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ναι  μεν διαφημίζει πρόταση από Αραβία μεριά, αλλά πριν γίνει αυτό ψάχτηκε -και ψάχτηκε πολύ- με το τι παίζει από Ελλάδα. Καιρό τώρα, πριν τον τελειώσουν, σας είχα πει πως στον ΠΑΟΚ δεν είχε τύχη παρά μόνο από… γινάτι.

Ο Λουτσέσκου δεν τον ήθελε και ακόμη και η καζούρα που θα κυνηγούσαν οι Σαββίδηδες πλέον δεν ανήκει στη νέα, οικονομική, λογική που πάνε να εφαρμόσουν. Τα 700 χιλιάρικα για τον Σιμόες, είναι για να κάνουμε καζούρα στον Μελισσανίδη. Θα μου πείτε, μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρξε; Οχι φυσικά.

Η πλευρά Σιμόες ήταν αυτή που ενόχλησε τον Ολυμπιακό (όχι τώρα, έχει κάποιες εβδομάδες…), αναζητώντας προϋποθέσεις μήπως και μπορεί να γίνει ο Πορτογάλος… Λάζαρος. Μάλιστα, κατεβάζοντας και πολύ τις απαιτήσεις του. Μέχρι και τώρα που το γράφω λοιπόν, η παραμικρή «συγκίνηση» και ανταπόκριση εκ μέρους «ερυθρόλευκων».

ΑΕΚ: Φέρνει πρόταση και ο Μάνταλος

ΠΑΟΚ: Τα τρία μέτωπα του Μπράνκο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν ανοίγει η πόρτα του Ολυμπιακού για τον Σιμόες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.