AGENT GREEK

Ο Κουλούρης από «πρόβλημα» έγινε κέρδος

Η μεταμόρφωση του παίκτη στον Ατρόμητο, φέρνει κέρδη στον ΠΑΟΚ
Ο Κουλούρης από «πρόβλημα» έγινε κέρδος

Γκολ κύριοι. Ψάχνεται μανιωδώς, πληρώνεται ανάλογα. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο σ’ ένα παιχνίδι, αλλά και στα… συμβόλαια. Δείτε τον Κουλούρη.

«Πρόβλημα» ήταν ο διεθνής Έλληνας επιθετικός στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι, δεν απολάμβανε την εμπιστοσύνη κανενός, ούτε του προπονητή, ούτε του επιτελείου, ούτε της διοίκησης. Φέτος, προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός, ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» απέκτησε δύο επιθετικούς, χωρίς -κακά τα ψέματα- κανείς εκ των Ακπομ, Καρέλη να μπορούν να αμφισβητήσουν τον Πρίγιοβιτς.

Και, σας το λέω από πρώτο χέρι, τα φετινά του όργια στο Περιστέρι δεν έχουν αλλάξει την άποψη των υπευθύνων (όλων…) στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Κοινώς, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν «βλέπουν» επιστροφή του μετά το τέλος του δανεισμού του. Για διάφορους (κι αγωνιστικούς) λόγους. Το ποδόσφαιρο όμως είναι «άτιμο» και τα γκολ, είπαμε, πληρώνονται.

Ο ΠΑΟΚ ερωτάται για παίκτες που δεν ανήκουν στο φετινό του ρόστερ (Κουλούρης, Λάμπρου, Γιαννούλης) και πιθανότατα θα πουλήσει τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος χωρίς να τον «απαξιώσει» σε ρόλο (μόνιμου) αναπληρωματικού με τα ασπρόμαυρα…

Υ.Γ.: Μανατζεριά η Σπόρτινγκ.

Υ.Γ.2: Ο ΠΑΟΚ με 3 εκατ. ευρώ και ένα γενναίο ποσοστό μεταπώλησης, με κορδέλα «πακετάρει» τον Κουλούρη.

Υ.Γ.3: Το νου σας. Η Γερμανία έχει το ζουμί…

Ατρόμητος: Εκτός με Ξάνθη ο Μάντσον

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κουλούρης από «πρόβλημα» έγινε κέρδος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.