AGENT GREEK

Έχει πέραση ο Παναιτωλικός

O Agent Greek γράφει για τους παίκτες των Αγρινιωτών που κάνουν... γκελ στους μεγάλους
Έχει πέραση ο Παναιτωλικός

Ωραίο να βλέπεις τις ομάδες να δίνουν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται συχνότερα και ο Παναιτωλικός είναι στις ομάδες που το κάνουν.

Μην ξεγελιέστε. Όλα η οικονομική κρίση τα έκανε. Δε θυμάστε στο Αγρίνιο πόσοι ισπανόφωνοι υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια; Τότε που ο Φώτης Κωστούλας έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κουράστηκε κάποια στιγμή ο άνθρωπος και τον καταλαβαίνω. Σταθερότητα εξακολουθεί να παρέχει, στην ώρα του πληρώνει, κύριος. Αλλά το μπάτζετ μειώθηκε και ο Παναιτωλικός άρχισε να δίνει ευκαιρίες στους μικρούς.

Να πιστωθεί και στον Τραϊανό Δέλλα, αλλά το πώς φτάσαμε ως εκεί είναι σύνθετο. Δεν σας ενδιαφέρει κιόλας. Το αποτέλεσμα μετράει. Και τι βλέπουμε φέτος; Μετά τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος είναι λογοδοσμένος σχεδόν με τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός έχει άλλα δύο πολύ ενδιαφέροντα projects.

Ο Αλέξανδρος Μαλής είναι ο ένας και ο Γιώργος Λιάβας ο άλλος. Τους πιστεύει αρκετά ο «Τράι», τους πιστεύουν και οι Μπελεβώνηδες. Ο πρώτος σκόραρε και με τον Άρη και αυτομάτως έπεσαν πάνω του ακόμα περισσότερα μάτια. Σας λέω, όμως, να κρατήσετε και τα δύο ονόματα. Ο Λιάβας δεν έχει ακουστεί τόσο, αλλά εκείνοι που ξέρουν, τον έχουν ήδη σταμπάρει.

Εννοώ φυσικά τους μεγάλους, αλλά και διάφορους μάνατζερ που ψάχνονται να χωθούν. Καταλαβαίνουν πως έχει ψωμί η φάση. Κάπως έτσι τα ματς του Παναιτωλικού έχουν αποκτήσει για πολλούς μεγάλο ενδιαφέρον. Και πιστεύω πως πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι τα τηλέφωνα θα δίνουν και θα παίρνουν.

Αλλά για να μη χαλαστούν και οι φίλοι μου στο Αγρίνιο, να πω 1-2 μεταγραφικά και για εκείνους. Ο Ουίλιαν ήταν λίγο… ζόρικος, αλλά με εμφανίσεις όπως με την ΑΕΚ και με τον Απόλλωνα Σμύρνης πού να τον κουνήσεις; Μου έχουν μεταφέρει, πάντως, πως έχει πέσει σύρμα στους μάνατζερ για εξτρέμ. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση χαφ. Ο Παναιτωλικός είχε κοιτάξει και στόπερ, αλλά πλέον το ξανασκέφτονται στην ομάδα. Γίνεται να κόψεις τη… φόρα του Μαλή; Δεν γίνεται…

Ο Χαρίσης που αναπολούν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έχει πέραση ο Παναιτωλικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.