AGENT GREEK

Μπανανά; Last year

Τι συμβαίνει με τον στόπερ του Πανιωνίου και τον Ολυμπιακό
Μπανανά; Last year

Είναι φευγάτος από την Πλατεία. Δεύτερο χρόνο δεν θέλει να σκέφτεται πως θα κάτσει εκεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Πανιώνιος χάνει πιθανότατα την πέμπτη θέση και δεν θα παίξει στην Ευρώπη. Και ξαφνικά άρχισε η φημολογία για τον Ολυμπιακό.

Η είδηση, όμως, δεν είναι ούτε χθεσινή ούτε… προχθεσινή. Από το καλοκαίρι το είχε πάρει το αυτί μου. Δεν είχε καν βγει το Sportime στα περίπτερα τότε και γι’ αυτό δεν σας τα είχα γράψει. Το θέμα του Ολυμπιακού με τον Μπανανά κρατάει μήνες. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν με άλλα πράγματα να ασχοληθούν. Σιγά μην έτρεχαν να τον κλείσουν τώρα. Τα έχουν πει μαζί του από τότε.

Ο Πανιώνιος πέρυσι καιγόταν για στόπερ. Του έφυγε ο Ρισβάνης και έπρεπε να βρει τον επόμενο. Καλός ο Καμερουνέζος, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στον Πλατανιά και οι Νεοσμυρνιώτες του χτύπησαν την πόρτα. Δυστακτικός εκείνος, ζητούσε και πολλά λεφτά.

Κάποια στιγμή η μεταγραφή πήγε να τιναχτεί στον αέρα. Ο λόγος; Είχε στραβώσει ο παίκτης και ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό. Τότε οι δικοί του άνθρωποι του είπαν «κάνε λίγο υπομονή. Δεν έχουν τώρα θέση ξένου εκεί. Πας στον Πανιώνιο, παίζεις Ευρώπη, παίρνεις παιχνίδια και σε έναν χρόνο θα είσαι στο λιμάνι».

Έτσι κι έγινε. Η υπόσχεση δόθηκε και απλά μένει να υλοποιηθεί. Μαθαίνω, βέβαια, ότι υπάρχει και ένα αγκάθι. Δεν έχουν τρελαθεί στον Πειραιά με την απόδοσή του φέτος. Και με το δίκιο τους. Ίσως αυτό παίζει έναν ρόλο. Πάντως, δεν θα είναι εύκολο να μείνει και στη Νέα Σμύρνη με τέτοιο συμβόλαιο. Δεν κολλάει στην εποχή λιτότητας των «κυανέρυθρων». Οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για τον επόμενο προορισμό του. Δεν θα τον αφήσει, πάντως, έτσι ο Πιέρ Ισά, να είστε σίγουροι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπανανά; Last year», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.