AGENT GREEK

Τώρα πάσο, το καλοκαίρι όμως…

Γράφουν και ξαναγράφουν οι Σέρβοι για το νέο συμβόλαιο που (λέει πως) θέλει να κάνει ο Σαββίδης στον Πρίγιοβιτς. Τυχαίο; Εγώ λέω όχι. Λίγες μέρες μετά τα νέα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπορντό, τη φημολογία περί προσέγγισης από την Αλ Ιτιχάντ (για την ιστορία, ο Σλάβεν Μπίλιτς, τεχνικός του club της Σαουδικής Αραβίας, άλλον θέλει...
Τώρα πάσο, το καλοκαίρι όμως…

Γράφουν και ξαναγράφουν οι Σέρβοι για το νέο συμβόλαιο που (λέει πως) θέλει να κάνει ο Σαββίδης στον Πρίγιοβιτς. Τυχαίο; Εγώ λέω όχι.

Λίγες μέρες μετά τα νέα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπορντό, τη φημολογία περί προσέγγισης από την Αλ Ιτιχάντ (για την ιστορία, ο Σλάβεν Μπίλιτς, τεχνικός του club της Σαουδικής Αραβίας, άλλον θέλει για την επίθεση.

Στο Βέλγιο αγωνίζεται…), να σκάνε αναφορές για νέο συμβόλαιο; Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει και πέρυσι τον Φεβρουάριο όταν είχε έρθει η πρόταση από Κίνα; Πρόταση που – θυμίζω – ο «Πρίγιο» αν δεν του γίνονταν το χατίρι για νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές, ήθελε να δεχτεί.

Και γιατί δηλαδή να μην ισχύει κάτι ανάλογο και τώρα; Anyway, o Σέρβος δεν φεύγει τώρα. Μα έτσι, μα αλλιώς, άκρη θα βρεθεί και τη σεζόν, όντως, θα την βγάλει στην Τούμπα για να στεφθεί πρωταθλητής.

Αλλά το καλοκαίρι, άλλη ιστορία. Δεν το συνδέει ούτε ο ίδιος. Στο μυαλό του έχει ένα συγκεκριμένο νούμερο για να μην χρειαστεί να ενδώσει στην έμφυτη, επαγγελματική του τάση της… περιήγησης: +2 εκατ. ευρώ. Οπου συν, έστω και ένα σεντ. Δεν γίνεται να παίρνει τα ίδια με τον Βέρνμπλουμ…

Βρήκε νέα «στέγη» ο Λούμπος Μίχελ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τώρα πάσο, το καλοκαίρι όμως…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.