AGENT GREEK

Ολυμπιακός: Όλοι χαρούμενοι!

Από εδώ το πήγανε, από εκεί το πήγανε, τον φέρνουνε τον Σολδάνο Πειραιά. Μια, πρώτη επισήµανση, όπως βλέπω τις ως τώρα κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός. Ικανοποιηµένη η… ελληνική τάση µε την προσθήκη του Μασούρα. Πάντα στον αφρό οι άλλοι, οι οποίοι, ξανά, έκλεισαν Γενάρη, παίκτη για το καλοκαίρι. Καλυµµένος και ο Μαρτίνς, ο οποίος...
Ολυμπιακός: Όλοι χαρούμενοι!

Από εδώ το πήγανε, από εκεί το πήγανε, τον φέρνουνε τον Σολδάνο Πειραιά. Μια, πρώτη επισήµανση, όπως βλέπω τις ως τώρα κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός.

Ικανοποιηµένη η… ελληνική τάση µε την προσθήκη του Μασούρα. Πάντα στον αφρό οι άλλοι, οι οποίοι, ξανά, έκλεισαν Γενάρη, παίκτη για το καλοκαίρι.

Καλυµµένος και ο Μαρτίνς, ο οποίος µπορεί να µην είδε τον Νο1 στόχο του (Φερέιρα) να πιάνει λιµάνι, αλλά και µε τον Αργεντινό µια χαρά είναι.

Ποιος µένει λοιπόν για κάνει το δικό του κοµµάτι στις χειµερινές µεταγραφές; Ο πρόεδρος! Η προσθήκη του εξτρέµ, δική του θα είναι, το κερασάκι στην τούρτα. Και όπως έχω ξαναγράψει για εκεί, στην Αγγλία εστιάστε, χωρίς βιασύνες (γιατί µπορεί – όντως – να µην γίνει και τίποτα).

Κάτι τελευταίο για τον Σολδάνο. Συµφωνία µε την Ουνιόν το Σάββατο υπήρξε. Δεν υπήρχε. Δεν είχε γίνει νωρίτερα. Απλώς, οι Αργεντινοί συνεχώς άλλαζαν τα δεδοµένα. Και ο Ολυµπιακός σιχτίρισε δηµοσιοποιώντας πως αποσύρε-ται.

Πήγε µάλιστα, στο ενδιάµεσο του deal, να ενεργοποιήσει τη συµφωνία µε τον ίδιο τον Σολδάνο για το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος φορ όµως αρνήθηκε, θέλοντας (και επιδιώκοντας και ο ίδιος) να γίνει το deal τώρα προκειµένου να καρπωθεί κάτι και η οµά-δα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Όλοι χαρούµενοι στο τέλος…

Ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών της Ουνιόν για Σολδάνο!

Ολυμπιακός: Ο Σα στις κορυφαίες αποκρούσεις του Europa League (vid)

Ολυμπιακός: Μοίρασε δώρα και χαμόγελα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Όλοι χαρούμενοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.