AGENT GREEK

Το νέο δίδυμο στον Άρη

Ποιοι μάνατζερ αναμένεται να έχουν σημαντικό λόγο την επόμενη σεζόν στους Θεσσαλονικείς
Το νέο δίδυμο στον Άρη

Έτοιμος να ανέβει στη Super League είναι ο Άρης και γι’ αυτό κι εγώ είπα ν’ αρχίσω να ψάχνομαι προς τα εκεί. Μαθαίνω, άλλωστε, πως ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει να το τρέχουν το έργο για την επόμενη σεζόν.

Και προπονητή ψάχνουν και τεχνικό διευθυντή και παίκτες. Από εδώ διαβάσατε ούτως ή άλλως τόσο για τον Μιχάλη Γρηγορίου όσο και για τους Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Εάν έχετε απορία ποιοι παίζουν μπάλα τώρα που οι Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης έχουν αρχίσει να μένουν στην απ’ έξω, σας έχω την απάντηση.

Έχει και ο Καρυπίδης τα κονέ του, αλλά μαθαίνω ότι τελευταία έχει από κοντά και δύο μάνατζερ. Ποιοι είναι αυτοί; Οι Ίλια Ίβιτς και Γιώργος Κολοβός. Τον δεύτερο τον ξέρει καλά από τη Βέροια, στην οποία διετέλεσε κάποια στιγμή και τεχνικός διευθυντής με προπονητή τον Θωμά Γράφα.

Ο Ίβιτς είναι εκείνος που προσπαθεί να περάσει τον Γρηγορίου και ο Κολοβός τον Τσιμπανάκο. Εάν δέσει ο γάμος και με τους δύο μάνατζερ, τότε να περιμένετε να παίξουν ρόλο και σε αρκετές μεταγραφικές περιπτώσεις, όπως και σε αποχωρήσεις παικτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το νέο δίδυμο στον Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.