Ένας ακόμη λόγος να μην πιστεύεις τίποτα. Για τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς μιλάω. Ασταμάτητες οι δηλώσεις και τα ποσταρίσματα αγάπης από τον Σέρβο, πανταχόθεν οι διοικητικές διαρροές πως δεν το κουνάει από τον ΠΑΟΚ.

Βοήθησαν και οι συνθήκες. Η αρχική δημοσιοποίηση που ήθελε τους Έλληνες μάνατζερ, ΚαρύδαΦούγια, να τρέχουν το θέμα με την Αλ Ιτιχάντ (καμία σχέση), «βοήθησε», όπως και η ενημέρωση εκ μέρους της πλευράς του τεχνικού του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, του Σλάβεν Μπίλιτς (έχει εδώ μπόλικους ανθρώπους), πως δική του προτεραιότητα δεν είναι ο «Πρίγιο», αλλά φορ που αγωνίζεται στο Βέλγιο (o Σαμάτα της Γκενκ).

Εκεί, όμως, η δουλειά «έσπασε», τον Πρίγιοβιτς τον ήθελαν πολύ οι νέοι ιδιοκτήτες της Αλ Ιτιχάντ και παρότι δεν… προβλέφθηκε μεροκάματο στον αδερφό του Κροάτη τεχνικού, Ντομαγκόι (πάνε… μονοκούκι οι δουλειές εκεί), εν τούτοις το θέμα «έτρεξε» κανονικά, αφού «χρυσώθηκε» ο αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ.

Και αυτό, πάντα, κάνει τη διαφορά. Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Πως στον ΠΑΟΚ, το ήξεραν. Γνώριζαν πως ο «Πρίγιο» ψάχνεται. Είχαν (άμεση) εικόνα από τις ιδιωτικές συζητήσεις και αντιδράσεις του Σέρβου πως θέλει (περισσότερα) λεφτά.

Προσοχή: όχι καλύτερο πρωτάθλημα, όπως διαρρέονταν, αλλά λεφτά. Τα βρήκε, χαιρέτησε. Καμία δυνατότητα αντίδρασης, χαίρετε. Τόσο απλά.

ΠΑΟΚ: Στη λίστα αλλά όχι πρώτος ο Μπεργκ – Κανένα θέμα με Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Κέρδος 2.000.000 από Γκάρι Ροντρίγκες

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here