AGENT GREEK

Ο… απλησίαστος Ντάουντα

Ο Agent Greek αποκαλύπτει τις «τσουχτερές» απαιτήσεις του Ντάουντα και την ομάδα που ψάχτηκε χωρίς να έχει ακουστεί
Ο… απλησίαστος Ντάουντα

Καλός επιθετικός ο Αμπιόλα Ντάουντα, το έδειξε και πέρυσι στον Ατρόμητο. Πολλές είναι οι ομάδες που εντελώς θεωρητικά θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που έγραψε το Sportime ότι αποχωρεί από την Τουρκία και ψάχνεται στα μέρη μας, άρχισαν να γράφονται διάφορα. Σου λέει ο άλλος, η μισή κατηγορία ψάχνει επιθετικό. Θα τον γράψω για 3-4 ομάδες, μέσα θα πέσω.

Κάπως έτσι μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι να ψαχτώ. Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι πως μόνο με… θαύμα θα κλείσει σε ομάδα της Super League o Ντάουντα. Εκτός και αν φτάσουμε στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου και δεν έχει βρει ομάδα. Τότε ίσως πέσει κάπως.

Για να σας βοηθήσω, οι απαιτήσεις του έχουν αφήσει ως τώρα με το στόμα ανοιχτό όσους είπαν να ασχοληθούν. Πέρυσι έπαιρνε 170.000 ευρώ στον Ατρόμητο και στη Τουρκία (μαζί με τα μπόνους) το συμβόλαιο που βρήκε ήταν στα 250.000 ευρώ. Θα μου πείτε τα πήρε; Όχι και γι’ αυτό φεύγει. Τώρα ζητάει 100.000 ευρώ για τη μισή σεζόν. Αλήθεια, πιστεύετε ότι μπορεί κανείς να του τα δώσει;

Μόνο ο Απόλλων Σμύρνης ασχολήθηκε ουσιαστικά μαζί του. Αλλά δεν μπορούσε να πάει πάνω από 60-65.000 ευρώ. Γι’αυτό και ο Ντάουντα δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει παραπάνω. Όπως δεν είχε μπει και το καλοκαίρι, όταν τον πήραν πάλι τηλέφωνο από τη Ριζούπολη. Σοβαρά καμία άλλη ομάδα δεν έχει ψαχτεί για τον Νιγηριανό.

Και κάτι τελευταίο. Μόνος του δεν προτείνεται από εδώ και από εκεί. Είναι της άποψης πως όποιος τον θέλει, ας τον πάρει να του κάνει πρόταση. Να σας πω αυτό και να σας αφήσω. Υπάρχει και ομάδα που δεν έχει γραφτεί και τον σκέφτηκε και είναι ο Λεβαδειακός. Κατάλαβαν, όμως, από πολύ νωρίς πως θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη και προς το παρόν το άφησαν. Μου είπαν πως ο Γιάννης θα ήθελε να κάνει την υπέρβαση για τον φορ, αλλά σε εξαψήφιο νούμερο δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει για εξάμηνο.

Έτσι θα δώσει τα 10 εκατ. η Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ

Άρης: Δυσκολεύει του Κολάσο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο… απλησίαστος Ντάουντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.