AGENT GREEK

Ο Έλληνας ατζέντης που έφερε τη Ρεν στον ΠΑΟΚ για Γιαννούλη

Ο Agent Greek αποκαλύπτει ποιος έκανε το... κονέ
Ο Έλληνας ατζέντης που έφερε τη Ρεν στον ΠΑΟΚ για Γιαννούλη

Από τις πιο περίεργες μεταγραφικές περιόδους είναι αυτή του Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ. Έσκασε το θέμα του Πρίγιοβιτς και τρέχουν στη Θεσσαλονίκη τώρα για να βρουν το νέο «κανόνι». Πριν, όμως, το ζήτημα με τον «Πρίγιο» άλλο ήταν το μεγάλο θέμα συζήτησης στον Δικέφαλο.

Η mega πρόταση που ήρθε από τη Ρεν για τον Γιαννούλη. Στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ έφτασαν οι Γάλλοι αλλά την τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ είπε «όχι».

Αν και αρχικά –για να τα λέμε αυτά- αυτές ήταν οι απαιτήσεις που είχε το ελληνικό κλαμπ από τη Ρεν. Τόσα ζήτησε δηλαδή ο ΠΑΟΚ, τόσα έδωσε η Ρεν και πάνω που ήταν όλοι έτοιμοι για τις υπογραφές, η μεταγραφή δεν έγινε.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως το όλο θέμα έτρεξε Έλληνας agent. Ναι αλήθεια είναι. Τη Ρεν στον ΠΑΟΚ την έφερε δικός μας ατζέντης.

Ο λόγος για τον Παύλο Τοπίδη, ο οποίος μεσολάβησε προκειμένου η Ρεν να καλύψει όλα τα «θέλω» των «ασπρόμαυρων».

Είπαμε, όμως, το θέμα σκάλωσε στο τέλος από… ψηλά και ο Γιαννούλης τελικά δε θα παίξει στη Ligue 1 αν και το ήθελε πολύ. Ήταν «ψημένος» για τη μεταγραφή ο παίκτης και είχε πει σε όλα «ναι».

Ψάχτηκε για Μενόσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Έλληνας ατζέντης που έφερε τη Ρεν στον ΠΑΟΚ για Γιαννούλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.