AGENT GREEK

Και Τόνσο και Μαρτίνες;

Ο Agent Greek γράφει για την... αδυναμία του Θόδωρου Καρυπίδη και τα δεκάρια του Άρη
Και Τόνσο και Μαρτίνες;

Ξεκινάω με αυτό για να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σας. Εγώ τον γουστάρω σαν παίκτη τον Νίκο Μαρτίνες. Όντως δεν έχει πιάσει στον Άρη, αλλά δεν γίνεται να έχει ξεχάσει και την μπάλα. Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει.

Δεν είμαι, πάντως, ο μόνος που του έχει αδυναμία. Απ’ ό,τι έχω μάθει και ο Θόδωρος Καρυπίδης συμφωνεί μαζί μου. Είναι από τους βασικούς λόγους που ο Αργεντινός στηρίχτηκε ως εκείνο το ματς με τον Εργοτέλη. Τότε τον πήρε η μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους.

Τα φιλαράκια μου στο Sportime έως τώρα έχουν δείξει πως σπάνια πέφτουν έξω στις αποχωρήσεις στον Άρη. Όταν γράφουν πως κάποιος έχει μπει στη μαύρη λίστα, έχει πρόβλημα. Αυτό ισχύει και για τον Μαρτίνες. Τον έχετε δει να φεύγει όμως; Έχετε δει μήπως τους περισσότερους από τους υπόλοιπους; Όχι είναι η απάντηση και ο λόγος για τους περισσότερους είναι οι αποζημιώσεις.

Υπάρχει θέμα ρευστότητας αυτή τη στιγμή. Και έτσι άπαντες περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα πριν λύσουν τα συμβόλαιά τους. Είτε είναι απλές θεωρητικά περιπτώσεις τύπου Παυλίδη ή Τζανακάκη είτε πιο σύνθετες. Κολλάει και εκεί του Μαρτίνες, αλλά γίνονται γενικά και δεύτερες σκέψεις για τον συγκεκριμένο στον Άρη. Είπαμε, αδυναμίες είναι αυτές και δεν κρύβονται.

Και πάμε τώρα στην ερώτηση που σίγουρα θα έχετε. Καλά, ο Τόνσο έκλεισε, θα μείνει και ο Μαρτίνες; Εγώ θα έλεγα να κάνουμε υπομονή και να μην αποκλείουμε τίποτα. Έρχονται και ματς, πολλά μπορούν να γίνουν. Επομένως, ας το αφήσουμε προς το παρόν…

Άρης: Υπέγραψε ο Κόρχουτ και ανακοινώνεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και Τόνσο και Μαρτίνες;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.