AGENT GREEK

Εξαντλείται η υπομονή στην Πλατεία

Ο Agent Greek αναφέρεται σε αυτό που περιμένουν στον Πανιώνιο για να λυθούν τα χέρια τους
Εξαντλείται η υπομονή στην Πλατεία

Ικανοποίηση υπάρχει στην Πλατεία και δικαίως. Λίγο το έχετε να παίρνει κανείς βαθμό σε δύσκολη έδρα και με τόσες απουσίες; Έτσι το σκέφτονται.

Εγώ μαζί τους είμαι. Αλλά ας μιλήσουμε για τις απουσίες. Στον πάγκο ο Μπανανά, αλλαγή ο Σπιριντόνοβιτς, εκτός αποστολής ο Κεϊτά. Για τον Άλμπεργκ δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Τον έχουν ήδη ξεχάσει στον Πανιώνιο.

Αυτή τη στιγμή το ξέρουν οι Νεοσμυρνιώτες πως είναι δέσμιοι των παικτών. Λέει σήμερα ο Σπιριντόνοβιτς ότι πονάει; Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, θα τον περιμένουν και όταν αποφασίσει, θα παίξει. Εξαφανίζεται ο Κεϊτά; Θα τον δεχτούν όταν γυρίσει πίσω.

Ο βασικός λόγος είναι ένας. Όσο ο Πανιώνιος δεν αποκτά το δικαίωμα μεταγραφών, θα πρέπει να τα ανέχεται όλα. Αλλιώς στα επόμενα ματς πρωταθλήματος δεν θα συμπληρώνει ούτε 18αδα.

Για πόσο θα κάνουν υπομονή στην Πλατεία; Νομίζω μπήκατε στο νόημα. Περιμένουν πώς και πώς τη φορολογική ενημερότητα. Τότε, θα πατήσουν καλύτερα στα πόδια τους. Θα κοπεί και ο βήχας κάποιων που τώρα κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Δεν είναι εύκολο να αφήνεις εκτός μερικούς από τους ποιοτικότερους παίκτες, αλλά θα ζορίσει λίγο η κατάσταση και για εκείνους εάν δουν ότι μπορούν να αντικατασταθούν. Γιατί τώρα κάποιοι νομίζουν ότι χάρη κάνουν στον Πανιώνιο που παίζουν.

Και κάτι τελευταίο. Εννοείται πως για να υπάρχουν από το καλοκαίρι τόσα κρούσματα απειθαρχίας, υπάρχει και λόγος. Κάπου πατάνε οι παίκτες έστω και εάν δεν έχουν τώρα δικαίωμα προσφυγής. Στο τέλος της σεζόν, όμως, μήπως κάποιοι θα μπορούν να κάνουν προσφυγή; Αν βρω λίγο χρόνο, θα σας γράψω μέσα στις επόμενες μέρες και για τον Κεϊτά. Τι ήταν αυτό που τον έπεισε και επέστρεψε. Τι ποσό έγραφε η επιταγή και άλλα ωραία…

«Ετοιμάζει πρόταση για Κότνικ ο Ερυθρός Αστέρας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαντλείται η υπομονή στην Πλατεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.