AGENT GREEK

Ο ΠΑΟΚ πήγε για το «μπαμ» με Βούκσεβιτς

Ο Αgent Greek αποκαλύπτει την κίνηση του «δικεφάλου» για τον άσο της Λεβάντε
Ο ΠΑΟΚ πήγε για το «μπαμ» με Βούκσεβιτς

Με τον ΠΑΟΚ βλέπετε ότι δεν πολυασχολούμαι. Ο Τοσκίτσης είναι δύναμη μεγάλη, έχει κάνει κόσμο και κοσμάκη να… χάσει τον ύπνο του ρεπορταζιακά.

Απλά να θυμίσω ότι από το sportime.gr μάθατε για το ταξίδι του Μπράνκο στο Λονδίνο για Μπονατίνι (μέχρι και αυτό κάποιοι έλεγαν ότι αποκάλυψαν και το έγραφαν δυο ώρες μετά. Χαχαχα) και για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κλείνει τον επιθετικό της Γουλβς.

Πληροφορήθηκα, όμως, κάτι ωραίο και επειδή είναι, πλέον, δύσκολο να γίνει η μεταγραφή το… μπουμπουνάω.

Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς για τα χαφ.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, ο Μπράνκο προσπάθησε να φέρει παίκτη, που θα «κλείδωνε» τη μεσαία γραμμή του πρωτοπόρου της Super League.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ήταν σε επαφές με τη Λεβάντε για το δανεισμό του Νίκολα Βούκσεβιτς. Ο Βούκσεβιτς 27 ετών, διεθνής με την εθνική Μαυροβουνίου, πήγε το καλοκαίρι που πέρασε από την Μπράγκα στην Ισπανία με… κρατηθείτε 9 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρώτο μισό της σεζόν, όμως, δεν του πήγε καλά. Λίγα ματς, τραυματισμός στον αστράγαλο, γενικά ζόρια.

Εκεί πήγε να κάνει το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ και μίλησε με τους ισπανούς για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Το θέμα ήταν σε καλό δρόμο αλλά οι δύο πλευρές τα χάλασαν στην οψιόν αγοράς. Η Λεβάντε ήθελε πολλά λεφτά για οψιόν αγοράς και έτσι το ζήτημα «κόλλησε».

Πλέον, ο Βούκσεβιτς φαίνεται να λογίζεται στο ρόστερ μια και έπαιξε βασικός την Κυριακή και έγινε αλλαγή στο 68’ στην ήττα της Λεβάντε με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για τον Μαυροβούνιο χαφ (που φέτος έχει 7 συμμετοχές, 6 στη Λα Λίγκα) είναι πως ανήκει στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες.

Ανοίγει μεγάλους δρόμους ο ΠΑΟΚ…

Ενοίκιο «χρυσάφι» στη Γουλβς- Ποια η ρήτρα του Μπονατίνι

Δεν είναι οριστική η επιστροφή Γιαννούλη-Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ πήγε για το «μπαμ» με Βούκσεβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.