AGENT GREEK

Η ατάκα που είπε ο Κομπότης για τον Σανίνο

Ο Agent Greek αποκαλύπτει την ατάκα του ισχυρού άνδρα του Λεβαδειακού για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού
Η ατάκα που είπε ο Κομπότης για τον Σανίνο

Είναι από τις συμπάθειές μου και δεν το κρύβω. Ο Γιάννης Κομπότης από τους πιο ωραίους τύπους που μπορεί να πετύχεις σε μία συζήτηση. Ακόμα καλύτερα είναι να τον έχεις δίπλα σου στο γήπεδο και να τον ακούς να πετάει ατάκες.

Ειδικά στα ματς του Λεβαδειακού, υπάρχουν φορές που δίνει ρέστα. Ενίοτε βγάζει και ειδήσεις. Αν κρίνω από όσα έλεγε την ώρα του ματς με τον Ολυμπιακό, τότε ο Τζουζέπε Σανίνο είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Για να μην επαναλαμβάνομαι, σας έχω εξηγήσει τι παίζει με τον Ιταλό. Εάν δεν ήταν το θέμα της αποζημίωσης, θα είχε ήδη χαιρετήσει. Αυτό τον κρατάει κατά κύριο λόγο και το γεγονός πως η χρονιά φαίνεται να χάνεται ούτως ή άλλως.

Υπάρχει, όμως, μία ελπίδα ακόμα για τον Λεβαδειακό. Είναι το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάνει διπλό στη Ριζούπολη; Δικαιούται να ονειρεύεται. Θα προσθέσω και κάτι ακόμα εδώ. Με νίκη επί του Απόλλωνα ίσως ο Κομπότης δει γενικότερα λίγο διαφορετικά τα πράγματα, ακόμη και στις μεταγραφές.

Καταλαβαίνετε ότι αυτό το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Για κάποιους ίσως και το τελευταίο σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Γιατί όπως είπε την Κυριακή (13/1) στις εξέδρες ο κυρ Γιάννης ενδιάμεσα από διάφορα… γαλλικά «το ματς με τον Απόλλωνα είναι τελικός», όταν του έλεγαν οι παρατρεχάμενοι την άποψή τους για τον Σανίνο. Το πήρε, άραγε, ο Ιταλός το μήνυμα;

Αυτό που δεν θέλει ο Τζόρτζεβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ατάκα που είπε ο Κομπότης για τον Σανίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.