AGENT GREEK

Ο περιζήτητος Μπλάζιτς

Ο Agent Greek γράφει για τον Σέρβο χαφ της Λαμίας και τις ομάδες που περιμένουν στη γωνία
Ο περιζήτητος Μπλάζιτς

Τον θυμάστε τον Μάρκο Μπλάζιτς; Ναι, αυτόν που θέλει να εξαφανίσει ο Μάκης Χάβος. Άρχισε να βγαίνει προς τα έξω πως δεν μπαίνει σε αποστολές λόγω προπονητή.

Τραυματίας είναι. Ακόμα έχει μικροενοχλήσεις. Άλλο που δεν ήθελε ο κόουτς για να μην τον πάρει ούτε στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε πει, για έναν λόγο έγινε η μεταγραφή του Μπεχαράνο, για να μπορεί να βγει εκτός ενδεκάδας ο Μπλάζιτς. Και ας είναι ο καλύτερος χαφ της Λαμίας. Αφού ο Δημούτσος δεν κουνιέται από την ενδεκάδα -με αυτό τον προπονητή- για πολλούς λόγους.

Στο θέμα μας όμως. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Σέρβο χαφ. Το καλοκαίρι τον είχε βάλει στο μάτι η Ξάνθη, αλλά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κινήθηκε γρήγορα και τον «έδεσε». Δεν θέλει να τον χάσει ούτε τώρα. Δεν σας έλεγα, άλλωστε, πως σε κάποιες περιπτώσεις τα «θέλω» του Χάβου δε συμβαδίζουν με αυτά της διοίκησης;

Εκείνος που θα έκανε… τούμπες για να συνεργαστεί ξανά μαζί του είναι ο Μπάμπης Τεννές. Φυσικά εάν έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία, θα προτιμούσε να τον πάρει πακέτο με τον Ανέστη Αναστασιάδη. Υπάρχει και άλλη ομάδα, πάντως, που ψάχτηκε για τον Μπλάζιτς και είναι ο Πανιώνιος.

Εμένα μου είπαν, όμως, ότι «δεν φεύγει από τη Λαμία ο Μπλάζιτς, ξέχνα το». Οφείλω να το κρατήσω. Κάτι παραπάνω ξέρει αυτός που μου το μετέφερε. Πληρωμένος είναι και έξυπνος επίσης. Ξέρει ότι η διοίκηση τον στηρίζει. Ο Μάκης σήμερα είναι, αύριο δεν είναι… Συνεπώς, βλέπω όλους τους ενδιαφερόμενους να μένουν με την όρεξη!

Ο Χάβος περνάει ζόρια…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο περιζήτητος Μπλάζιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.