AGENT GREEK

Νέα κόλπα στον Παναιτωλικό

Αποφάσισαν να οργανωθούν καλύτερα στο Αγρίνιο και να σκανάρουν τη Football League
Νέα κόλπα στον Παναιτωλικό

Εύκολα στις μέρες μας δεν είναι για κανέναν. Οι μισές ομάδες στη Super League δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Ούτε τηλεοπτική στέγη δεν έχουν για την επόμενη χρονιά. Μέσα σε αυτές και ο Παναιτωλικός. Τα ανέλυσε, άλλωστε, ο Φώτης Κωστούλας, μη σας τα λέω.

Εκείνο που μαθαίνω εγώ είναι πως στο μπάτζετ θα πέσει ψαλίδι, έστω και μικρό. Γι’ αυτό και στο Αγρίνιο το έχουν πάρει απόφαση, θα τσεκάρουν και τη Football League φέτος. Δεν το συνήθιζαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τα πράγματα άλλαξαν.

«Από πέρυσι έχουμε οργανωθεί καλύτερα και παρακολουθούμε όσους ξεχωρίζουν», μου είπε ένα πουλάκι. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν δείτε να γίνεται και κάποια μεταγραφή από εκεί.

Α, και για να σας προλάβω, στη Football League δεν υπάρχει μόνο ο Ούγκο Κάιπερς. Καλός ο Βέλγος, αρέσει σε κάποιους στο Αγρίνιο, αλλά στο μπλοκάκι υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα κόλπα στον Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.