AGENT GREEK

Φέρνει λεφτά στον Ολυμπιακό ο Λάτσι

Αρκετά καλά πηγαίνει ο 21χρονος Αλβανός στην Αζαξιό.
Φέρνει λεφτά στον Ολυμπιακό ο Λάτσι

Μεγάλο πράγμα να έχεις άκρες με τους μάνατζερ. Εμένα με βολεύει για να μαθαίνω τι γίνεται, τον Ολυμπιακό από την άλλη για να πουλάει συνεχώς και σε καλή τιμή. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του δηλαδή.

Οι Πειραιώτες έχουν φτάσει στο σημείο να παίρνουν λεφτά ακόμη και από ποδοσφαιριστές που έχει ξεχάσει ο κόσμος ότι τους ανήκουν. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Καζίμ Λάτσι.

Τι, δε θυμάστε ποιος είναι ο κύριος; Για σας δουλεύω. Πρόκειται για 21χρονο Αλβανό επιτελικό χαφ, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην Αζαξιό. Πηγαίνει και πολύ καλά με δύο γκολ σε 19 συμμετοχές και γενικότερα πειστικές εμφανίσεις.

Η ομάδα του παλεύει για την απευθείας άνοδο στο Σαμπιονά και είναι άκρως ικανοποιημένη με όσα έχει δει. Γι’ αυτό και ενημέρωσαν τον Φρανσουά Μοντέστo πως θέλουν να επενδύσουν. Έτσι μαθαίνω πως δεν θα αργήσει να κατατεθεί και πρόταση για την αγορά του.

Στην Κορσική, αν όλα πάνε καλά, είναι διατεθειμένοι να φτάσουν τις 300.000 ευρώ. Άσχημα είναι σε εποχή κρίσης; Κάπως έτσι σκέφτονται και στον Ολυμπιακό.

Κρατήστε κι αυτό. Οι σχέσεις Ολυμπιακού και Αζαξιό είναι πολύ καλές. Από εκεί παίρνουν τον Μαντί Καμαρά οι «ερυθρόλευκοι» και μάλιστα η γαλλική ομάδα δεν έκανε καν κίνηση για να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Μία ματιά θα ρίξει και ο Πέδρο Μαρτίνς πριν δώσει την τελική συγκατάθεση για την παραχώρηση του παίκτη, αλλά αν το θέλουν όλες οι πλευρές, θα βρεθεί τρόπος…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φέρνει λεφτά στον Ολυμπιακό ο Λάτσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.