AGENT GREEK

Αρέσει παίκτης του Παναθηναϊκού στη Μάντσεστερ Σίτι

O νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης «γυάλισε» σε άνθρωπο των «πολιτών»
Αρέσει παίκτης του Παναθηναϊκού στη Μάντσεστερ Σίτι

Σας έλειψα; Είχα δύο μέρες να γράψω. Κι εγώ τον τελικό βλέπω, μη νομίζετε. Αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα για να σας μεταφέρω μία είδηση.

Παίρνω το πρωί το Sportime και διαβάζω ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στο Final 4 της Super League Κ17.

Θα μου πείτε, ποιος είναι αυτός; Με το δίκιο σας. Λοιπόν, αυτές οι διοργανώσεις είναι η χαρά των μάνατζερ και των σκάουτς. ΌΛοι εκεί πηγαίνουν για να δουν τα νέα φυντάνια.

Ε, αυτό που μου είπαν είναι να κρατήσω πρώτα απ’ όλα το όνομα του μικρού του Παναθηναϊκού. Δεξί μπακ παίζει το παιδί και με την απόδοσή του ανάγκασε αρκετούς να τον σημειώσουν στα μπλοκάκια τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία εξ αυτών. Άρεσε σας λέω… Είχαν άνθρωπο οι «πολίτες» και του έκανε γκελ. Θα ήθελε να τον ξαναδεί. Το μόνο σίγουρο. Βέβαια, βλέπω να τον προλαβαίνει άλλος στη στροφή.

Θα σας δώσω και μια πληροφορία παραπάνω. Η ομάδα που ενθουσιάστηκε και ετοιμάζεται ήδη να κινηθεί είναι από την ιβηρική χερσόνησο. Λέτε να προλάβει άλλος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρέσει παίκτης του Παναθηναϊκού στη Μάντσεστερ Σίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.