AGENT GREEK

Οριστικό: Έκλεισε Κάιπερς η ΑΕΚ!

Το στόρι έχει ως εξής. Ο Μαγκέτ Σαμί που έχει τo γενικό κουμάντο αυτή τη στιγμή του Εργοτέλη
Οριστικό: Έκλεισε Κάιπερς η ΑΕΚ!

Από το πρωί είχε βουίξει η πιάτσα. Τα έφερα από εδώ, τα πήγα από εκεί, δεν μπορούσα να το (διπλό)τσεκάρω με τίποτα. Τελικά όπως μου είπε ο σύνδεσμός μου είναι (σχεδόν) official! O Ούγκο Κάιπερς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Το στόρι έχει ως εξής. Ο Μαγκέτ Σαμί που έχει τo γενικό κουμάντο αυτή τη στιγμή του Εργοτέλη είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να συνεργαστεί ξανά με την ΑΕΚ στην υπόθεση του Καρίμ Χαφέζ. Τελικά δεν έγινε κάποιο deal τότε. Ο δίαυλος επικοινωνίας όμως, ανάμεσα στις δύο πλευρές, έμεινε ανοικτός. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ ήθελε το «κανόνι» των Κρητικών ήξερε που να απευθυνθεί για να το κάνει δικό της. Και το έκανε.

Αυτά που έμαθα λοιπόν είναι πως ο Εργοτέλης θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα -αρκετά ισχυρή, απλώς δεν έχουν βάλει ακόμα κάτω οι δύο πλευρές ποιοι θα είναι αυτοί- να δοθούν και κάποιοι παίκτες (1-2) στην ομάδα της Κρήτης.

Αυτός είναι ο Κάιπερς (vid)

Σε περίπτωση που η Σταντάρ Λιέγης δεν… ματσάρει την προσφορά, οι πληροφορίες λένε πως δεν προτίθεται να το κάνει –ενώ κατά μία άλλη πηγή δεν έχει καν δικαιώματα η ομάδα της Λιέγης, την επόμενη εβδομάδα ο Βέλγος στράικερ θα περάσει από τα γραφεία της πρωταθλήτριας Ελλάδας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Από το μεσημέρι της Παρασκευή το Sportime.gr σας είχε ενημερώσει για όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης Κάιπερς

Ούγκο Κάιπερς: The story!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικό: Έκλεισε Κάιπερς η ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.