AGENT GREEK

Χλωμιάζει του Σρνα

Ο Agent Greek έχει όλες τις λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του Κροάτη
Χλωμιάζει του Σρνα

Έχει ειπωθεί πολλές φορές και είναι ολόσωστο. Θα σας το πω κι εγώ άλλη μία. Πριν πέσουν οι υπογραφές δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται καμία μεταγραφή. Ξέρετε πόσες έχω δει στο παρά πέντε να χαλούν; Ακόμα και για τα πιο απίθανα πράγματα…

Μπορεί η παρουσία του ατζέντη του Σρνα, Βαντίμ Σαμπλί, στη Θεσσαλονίκη λογικό ήταν να κάνει άπαντες να πιστεύουν πως το deal θα κλείσει. Έλα που όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

Πάμε, λοιπόν, τώρα στην υπόθεση του Ντάριο Σρνα. Ισχύουν όσα ανέφερα παραπάνω. Λίγο πριν τελειώσει το θέμα, κάπου σκάλωσε η όλη υπόθεση όπως μου λένε οι φίλοι μου από τη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή (25/5) θα ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα. Θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του για να τελειώσει το deal; Μην τα μπερδεύετε πάντως. Το θέμα δεν είναι οικονομικό.

Ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο οικονομικό για να τα λέμε όλα. Περίπου 500 χιλιάδες ευρώ είναι η ετήσια προσφορά του Δικεφάλου του Βορρά προς τον Κροάτη μπακ. Το ότι θα ήθελε το κάτι παραπάνω, θα το ήθελε, όμως ήταν -και παραμένει- ανοικτός στο ενδεχόμενο να δοθεί κάτι έξτρα με μπόνους εμφανίσεων. Ούτε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου τον προβληματίζει.

Αυτό που θέλει είναι να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, να είναι βασικός. Κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Εκεί έχει… κολλήσει, προς το παρόν, το θέμα. Δεν έχει χαλάσει, όμως η αισιοδοξία που υπήρχε πριν ένα 24ωρο δεν υφίσταται πλέον.

Στο Sportime του Σαββάτου (26/5) ΔΩΡΕAΝ το άλμπουμ της PANINI του Μουντιάλ 2018 +6 αυτοκόλλητα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χλωμιάζει του Σρνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.