AGENT GREEK

«Πράσινο» ενδιαφέρον για Βέλλιο

Αποχωρεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες
«Πράσινο» ενδιαφέρον για Βέλλιο

Αύριο, δευτεριάτικο φύλλο ωραιότατο, σας έχω αναλυτικό ρεπορτάζ για τις συζητήσεις Ολυμπιακού με τον Ζορζε Μέντες που βρέθηκε στη χώρα μας. Με τον Πορτογάλο τεχνικό, καιρό τώρα, τα έχουν καλά οι «ερυθρόλευκοι». Άλλο ήταν το point της κουβέντας. Αυτά όμως στο έντυπο.

Διότι ψάχνοντας για τον Μέντες, τσουπ μου έσκασε και το ραπόρτο από τον άνθρωπο μου στο Νότιγχαμ. Η είδηση αφορούσε τους Έλληνες της Φόρεστ. Αλήθεια είναι πως κανείς τους δεν (θέλουν από το club να) μένει εκεί. Ψιλογνωστό αυτό εδώ που τα λέμε. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ανοιχτή την πόρτα του Ολυμπιακού και θα έχει την ευκαιρία του όπως όλα δείχνουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Ζέεφελντ.

Ο Στέφανος Καπίνο δεν έχει… καμία πόρτα αυτή τη στιγμή με εξαίρεση το κονέ που πάει να γίνει με τον Ατρόμητο. Θα πρέπει να βάλει μπόλικο νερό στο κρασί του βέβαια για να γίνει ο… γάμος. Εξαρτάται βέβαια και πόσο θα πιέσει την κατάσταση ο Ολυμπιακός, ενώ για τον Βέλλιο μου μεταφέρθηκε πως συζητάει με τη Ραπίντ Βιέννης. Από τα κόκκινα της Νότιγχαμ δηλαδή, στα «πράσινα» των Αυστριακών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πράσινο» ενδιαφέρον για Βέλλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.