AGENT GREEK

Ο μάνατζερ του Λιβάια πρότεινε τον Τσέρτσι στον ΠΑΟΚ

Τρέχω και δε φτάνω φίλοι μου καλοί. Τι να κάνουμε και εμείς, αυτή είναι η εποχή μπας και κάνουμε κανένα ντιλ. Αλλά δε σας ξεχνώ. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή χωρίς διακοπή υπάρχει η στήλη μου στο Sportime. Προσπαθώ, όμως και ελπίζω να προλαβαίνω να το κάνω καθημερινά και από εδώ. Από το ιντερνέτ, που...
Ο μάνατζερ του Λιβάια πρότεινε τον Τσέρτσι στον ΠΑΟΚ

Τρέχω και δε φτάνω φίλοι μου καλοί. Τι να κάνουμε και εμείς, αυτή είναι η εποχή μπας και κάνουμε κανένα ντιλ.

Αλλά δε σας ξεχνώ. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή χωρίς διακοπή υπάρχει η στήλη μου στο Sportime.

Προσπαθώ, όμως και ελπίζω να προλαβαίνω να το κάνω καθημερινά και από εδώ. Από το ιντερνέτ, που λέει και μια ψυχή με τον τόνο στο τελευταίο ε.

Πάμε στα σοβαρά. Αλέσιο Τσέρτσι. Κάποτε έλεγαν στην Ιταλία πως θα αφήσει εποχή. Δεν την άφησε. Πήγε μέχρι και στην Ατλέτικο τη σεζόν 2016-17 αλλά δεν έκανε κάτι. Πως και πήγε στη Μαδρίτη αναρωτήθηκαν άπαντες. Ε, αν έχεις καλό μάνατζερ όλα γίνονται. Ο ίδιος κύριος τον πρότεινε σε όλες τις ομάδες που μπορούν να πληρώσουν καλά στην Ελλάδα (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) αλλά δε βλέπω να συγκινείται κανείς.

Το όνομα του Τσέρτσι έπαιξε λίγο παραπάνω για τον ΠΑΟΚ αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόταση δεν έχει γίνει.

Ποιος είναι, λοιπόν, αυτός ο ατζέντης. Ο Φεντερίκο Παστορέλο, που εδώ και καιρό σας έγραφα πως θα δραστηριοποιηθεί για τα καλά στην Ελλάδα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά είδε πως αυτές οι τρεις ομάδες (άντε και 1-2 ακόμα αλλά όχι στα ίδια ποσά βέβαια) μπορούν να δώσουν καλά χρήματα. Το είδε από τον Μάρκο Λιβάια, τον οποίο το γραφείο του έφερε στην ΑΕΚ.

Όταν πάντως, ο Παστορέλο έρχεται στην Ελλάδα εκτός από τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε έχει εδώ ακόμα έναν δικό του άνθρωπο. Τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο μάνατζερ του Λιβάια πρότεινε τον Τσέρτσι στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.