AGENT GREEK

Κι όμως είναι αλήθεια! Προτάθηκε ο Καγιέρι στην ΑΕΚ

Φίλοι μου καλοί γνωρίζετε ότι δε θέλω να σας γράφω μούφες. Και η αλήθεια είναι πως «ψηνόμουν» πολύ να μη τη μοιραστώ μαζί σας αυτήν την πληροφορία, που εδώ και 2-3 μέρες συζητιέται πολύ στα γραφεία των agents (sic, την ψιλοσιχαίνομαι αυτή τη λέξη). Αλλά ήρθε ένας άλλος καλός φίλος και μου είπε: «Μπορεί να...
Κι όμως είναι αλήθεια! Προτάθηκε ο Καγιέρι στην ΑΕΚ

Φίλοι μου καλοί γνωρίζετε ότι δε θέλω να σας γράφω μούφες. Και η αλήθεια είναι πως «ψηνόμουν» πολύ να μη τη μοιραστώ μαζί σας αυτήν την πληροφορία, που εδώ και 2-3 μέρες συζητιέται πολύ στα γραφεία των agents (sic, την ψιλοσιχαίνομαι αυτή τη λέξη).

Αλλά ήρθε ένας άλλος καλός φίλος και μου είπε: «Μπορεί να έχει 5% πιθανότητες αλλά μην το… καις. Μην το αποκλείεις».

Με κάθε σεβασμό, λοιπόν, στους αγαπημένους μου, μεταξύ άλλων, οπαδούς της ΑΕΚ, το λέω.

Ο Τζόναθαν Καγιέρι φεύγει από τη Λας Πάλμας, όπου και έπαιζε δανεικός και προτάθηκε στην ΑΕΚ. Αν μπορεί να γίνει; Προσωπικά λέω όχι. Αλλά στις μεταγραφές δεν αποκλείω τίποτα και ας παραθέσουμε τα δεδομένα.

Ο 25χρονος σούπερ επιθετικός από την Αργεντινή δεν ανήκει σε ομάδα αλλά σε μια εταιρεία ατζέντηδων. Παρόμοια περίπτωση δηλαδή, όπως ήταν παλιότερα αυτή των Μαστσεράνο, Τέβεζ. Η εταιρία αυτή τον δίνει δανεικό σε όποια ομάδα δώσει τα περισσότερα. Δεν ανήκει δηλαδή στην Ντεπορτίβο Μαλδονάδο, όπως παρουσιάζεται. Αυτό έλειπε κιόλας, να ανήκει σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ουρουγουάης.

Για αγορά αφήστε το καλύτερα. Για το κασέ του επίσης. Ας αρκεστούμε πως είναι αρκετά μεγαλύτερο από το τοπ συμβόλαιο αυτήν τη στιγμή στην ΑΕΚ. Επίσης και οι προμήθειες στους ατζέντηδες δε θα είναι ψωροδίφραγκα.

Τον Καγιέρι τον θέλουν ομάδες, σχεδόν, απ’ όλο τον κόσμο. Από το Μεξικό και τη Βραζιλία μέχρι την Πριμέρα και την Τουρκία. Ενδεικτικά αναφέρω… Αμέρικα του Μεξικού, Σάο Πάολο (έχει παίξει εκεί), Αλαβές, Μπεσίκτας και καμιά δεκαριά ακόμα.

Ο ίδιος, λένε οι πρώτες πληροφορίες, πως δεν… ψήνεται να έρθει Ελλάδα. Αλλά οι… φήμες πάνε και έρχονται πως η ΑΕΚ δε θα το εγκαταλείψει το θέμα.

Για να δούμε…

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι όμως είναι αλήθεια! Προτάθηκε ο Καγιέρι στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.