AGENT GREEK

Στον Ραμαντάνι ο Ανδρούτσος

Γνωστός και μη εξαιρετέος. Ποδοσφαιρικό πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό μια και πλέον, είναι στα 21. Προς το τέλος της σεζόν, ο Θανάσης Ανδρούτσος παίζοντας στο «8», έδειξε πως μπορεί να κάνει πραγματάκια. Αυτά περιμένουν ειδικά φέτος στον Ολυμπιακό. Ο Ανδρούτσος γνωρίζει και αυτός πως η φετινή σεζόν θα είναι κομβική για την καριέρα του. Και...
Στον Ραμαντάνι ο Ανδρούτσος

Γνωστός και μη εξαιρετέος. Ποδοσφαιρικό πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό μια και πλέον, είναι στα 21. Προς το τέλος της σεζόν, ο Θανάσης Ανδρούτσος παίζοντας στο «8», έδειξε πως μπορεί να κάνει πραγματάκια.

Αυτά περιμένουν ειδικά φέτος στον Ολυμπιακό. Ο Ανδρούτσος γνωρίζει και αυτός πως η φετινή σεζόν θα είναι κομβική για την καριέρα του. Και μάλλον, δείχνει έτοιμος για μεγάλες αποφάσεις.

Αν δεν έχει γίνει, ήδη, φαίνεται πως μένουν τα τυπικά για να ενταχθεί και αυτός στη μεγάλη οικογένεια της Lian Sports.

Ο λόγος, φυσικά, για την εταιρεία του Φάλι Ραμαντάνι ενός εκ των τοπ-τοπ ατζέντηδων στην Ευρώπη.

Άλλωστε, στη Lian Sports έχουν ενταχθεί και οι κολλητοί του εκτός γηπέδων Δημήτρης Νικολάου και Γιώργος Μανθάτης, βάλτε και τον Ρέτσο που είναι στο ίδιο ρόστερ. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να γίνει ο «γάμος».

Παρεμπιπτόντως, όπως είναι γνωστό βέβαια στην Ελλάδα το παρακλάδι του εν λόγω μεγάλου γραφείου αποτελείται από τους agents Αποστόλου και Λιβαθηνό.

Από αριστερά: Ρέτσος, Νικολάου, Μανθάτης, Ανδρούτσος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Ραμαντάνι ο Ανδρούτσος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.