AGENT GREEK

Όλα πιθανά με τον Καγιέρι

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει θετική γνώμη για τον Αργεντινό και τα πάντα είναι ανοιχτά
Όλα πιθανά με τον Καγιέρι

Η επιλογή του Τζόναθαν Καγιέρι για την θέση του επιθετικού στην ΑΕΚ, είναι μια λύση που άρεσε στον Μανόλο Χιμένεθ. Από την στιγμή που ο Χιμένεθ έφυγε από την ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτός που θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή του και σύμφωνα με την στήλη Agent Greek του Sportime, ο Έλληνας τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη της Ντεπορτίβο Μαλντονάδο.

Το κακό είναι πως ζητά… επταψήφιο νούμερο για να έρθει να παίξει στην Ευρώπη, ενώ όπως διαρρέει, θα προτιμούσε ένα πιο «ακριβό» πρωτάθλημα στης γηραιάς ηπείρου, αλλά όλα είναι ακόμη ανοιχτά.

Όπως διαρρέει από το περιβάλλον του Ουζουνίδη, ο «δικέφαλος» θα περιμένει λίγο ακόμη για να πάρει επιθετικό, κάτι που ίσως να σημαίνει πως ακόμη και ανέφικτες τον Μάιο περιπτώσεις, θα επιδιωχθεί να γίνουν εφικτές αργότερα, μέσα στον Ιούλιο. Και από την στιγμή που ο Καγιέρι αρέσει στον Ουζουνίδη, θα είναι μία από τις λύσεις που μπορεί να επιδιώξει η ομάδα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όλα πιθανά με τον Καγιέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.