AGENT GREEK

False alarm για Γαλανόπουλο

Από εδώ είχατε διαβάσει πρώτη φορά πως ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι από τα ισχυρά project πώλησης της ΑΕΚ. Μόνο σχεδόν… όλοι (που λέει ο λόγος) παίκτες της πρωταθλήτριας Ελλάδας έχουν κάνει κλικ σε ομάδες, εκτός από τον νεαρό μέσο. Λογικό. Θεωρείται από τους επιφανείς της «νουβέλ-βαγκ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα 20 του και ήδη μετράει...
False alarm για Γαλανόπουλο

Από εδώ είχατε διαβάσει πρώτη φορά πως ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι από τα ισχυρά project πώλησης της ΑΕΚ. Μόνο σχεδόν… όλοι (που λέει ο λόγος) παίκτες της πρωταθλήτριας Ελλάδας έχουν κάνει κλικ σε ομάδες, εκτός από τον νεαρό μέσο.

Λογικό. Θεωρείται από τους επιφανείς της «νουβέλ-βαγκ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα 20 του και ήδη μετράει 64 ματς (3 γκολ) με τους πρωταθλητές. Το όνομά του ήδη παίζει στις διεθνείς ατζέντες και συνάμα η αγοραστική του αξία έχει εκτοξευτεί για τα ελληνικά δεδομένα.

Προ 4μήνου μάλιστα προχώρησε και σε αλλαγή εκπροσώπου με τον Πολ Κουτσολιάκο να αναλαμβάνει τις τύχες του. Εκεί ήταν που έσκασε το μαντάτο για τη Στουτγάρδη. Ο Δώνης ήταν έτοιμος να φύγει από τη Σουηβία, ο Πολ είχε δέσμευση από την πλευρά της γερμανικής ομάδας πως θα έχει εκεί έναν «δικό» του παίκτη και προόριζε τον Γαλανόπουλο. Αουτσάιντερ ήταν ο Πέλκας. Ελα που ο Δώνης όμως έκανε τρομερή εμφάνιση στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν; Που να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ βάσει θέλησης του Δημήτρη Μελισσανίδη δύσκολα δίνει τον Γαλανόπουλο κάτω από 7-8 εκατ. ευρώ.Υπό αυτό το καθεστώς και ο Ελληνας εκπρόσωπος πλέον της Rogon ξεκίνησε το promotion του εκκολαπτόμενου πελάτη του στην Γερμανία. Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Μαϊντς έψαχναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Γαλανόπουλου, αλλά δεν. Στουτγάρδη εκτός επίσης, πλέον. Εχει μία όμως μία ακόμα πόρτα στην Μπουντεσλίγκα… Μία ακόμα ευκαιρία πριν το οριστικό false alarm.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «False alarm για Γαλανόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.