AGENT GREEK

Συγκεκριμένο πλάνο για Νικολάου

Η εταιρεία «LIAN SPORTS» του Φάλι Ραμαντάνι έχει συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δημήτρη Νικολάου, του οποίου τα δικαιώματα απέκτησε πρόσφατα. Γεννημένος για πρεμιέρες είμαι! Φωνάζατε, μου το λέγατε, με θέλατε και διαδικτυακά και… βουλά! Να ‘μια! Στο νέο εγχείρημα του Sportime που πλέον έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο διαδίκτυο. Τώρα που έχουμε και...
Συγκεκριμένο πλάνο για Νικολάου

Η εταιρεία «LIAN SPORTS» του Φάλι Ραμαντάνι έχει συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δημήτρη Νικολάου, του οποίου τα δικαιώματα απέκτησε πρόσφατα.

Γεννημένος για πρεμιέρες είμαι! Φωνάζατε, μου το λέγατε, με θέλατε και διαδικτυακά και… βουλά! Να ‘μια! Στο νέο εγχείρημα του Sportime που πλέον έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο διαδίκτυο. Τώρα που έχουμε και τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης, ποιος μας πιάνει.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως τα δικαιώματα του Δημήτρη Νικολάου δεν ανήκουν πλέον στο γραφείο των Τζόρτζεβιτς – Νινιάδη, αλλά σε αυτό της Fair Football Agency (Αποστόλου – Λιβαθηνός – Ρέτσος). Αυτό το απόκτημα ήταν και ο τρόπος με τον οποίο επισημοποιήθηκε και το σμίξιμο των δύο εταιριών. Αναφέραμε στο «Sportime» πως υπάρχει μια συγκεκριμένη πεπατημένη, η οποία και πρέπει να ακολουθηθεί για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού. Ένα πλάνο που «τρέχει» ο ίδιος ο διάσημος ατζέντης, Φάλι Ραμαντάνι.

Το καλοκαιράκι ο διάσημος ατζέντης διπλάρωσε τους Ρέτσου (αδερφό του παίκτη της Λεβερκούζεν) και Αποστόλου με σκοπό να πάρει μέρος στο deal του Παναγιώτη με την Μπάγερ. Από τον νεαρό Ελληνα αμυντικό φιλοδοξεί να πάρει πολύ μεγάλα «πακέτα». Στο μέλλον. Οχι βέβαια πως και τώρα πήρε λίγα. Επίσης το «μέλλον» δεν είναι δεδομένο πως θα είναι μακρινό. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να «τρέξουν» τα πάντα κι από αυτό το καλοκαίρι!

Το γραφείο όμως του Φάλι Ραμαντάνι δεν σκέφτεται απλώς την επόμενη μέρα του Παναγιώτη Ρέτσου. Αυτή εξάλλου έχει πάρει το δρόμο της. Πάει τόσο καλά στην Μπουντεσλιγκα ο πρώην «ερυθρόλευκος» που ήδη τα top clubs κάνουν τις πρώτες ερωτήσεις για το κόστος. Κι όταν λέμε tops, εννοούμε τα πολύ tops.

Το ζήτημα του Σέρβου μάνατζερ είναι να φροντίσει και για την επόμενη μέρα στη Λεβερκούζεν. Γι’ αυτό το λόγο πήρε τα δικαιώματα του Νικολάου. Ο μικρός αρέσει πολύ στις «ασπιρίνες» που τον παρακολούθησαν στις αναμετρήσεις με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και έμειναν ενθουσιασμένοι. Εξάλλου άπαξ και μείνεις μία φορά ευχαριστημένος από ένα deal (Ρέτσος), γιατί να μην κάνεις κι άλλο (Νικολάου); Το «nice to do business with you» είναι το «Α» και το «Ω» σε αυτές τις περιπτώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκεκριμένο πλάνο για Νικολάου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.