AGENT GREEK

Ο δρόμος για Μάρκοβιτς και Ολυμπιακό

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Σέρβο εξτρέμ και τους Πειραιώτες.
Ο δρόμος για Μάρκοβιτς και Ολυμπιακό

Το παλεύει για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Ας αποφύγουμε, όμως, τα κλισέ και να πάμε στα σημαντικά. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης;

Αρχικά, η Λίβερπουλ θέλει να τον ξεφορτωθεί. Τον στέλνει δανεικό τη μία από εδώ, την άλλη από εκεί. Ωστόσο, τα λεφτά δεν είναι λίγα για όποιον επιχειρήσει να τον αγοράσει.

Για τους Πειραιώτες ο Σέρβος εξτρέμ είναι καψούρα χρόνων. Από τότε που πρωτοπήγε στην Άντερλεχτ. Τότε, είχε γίνει η πρώτη απόπειρα, αλλά δεν προχώρησε. Τι έχει αλλάξει; Η πρόθεση της Λίβερπουλ, δεδομένα. Θέλει να τελειώσει οριστικά. Κάτι τέτοιο επιθυμεί και ο παίκτης, αλλά με κάποιους όρους.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επαφές τόσο με τους Μέρσεϊσαϊντερς όσο και με τη μανατζερική πλευρά του παίκτη. Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι εκπρόσωπός του εδώ και κάποια χρόνια δεν είναι ο Φάλι Ραμαντάνι. Σημαντικό και μάλλον θετικό για τον Ολυμπιακό αυτήν τη χρονική στιγμή.

Κρατήστε και κάτι ακόμα, το να βρεθεί ομάδα να αγοράσει τον Μάρκοβιτς είναι μάλλον χλωμό. Αυτό που θέλουν οι Άγγλοι είναι να βρουν κάποιον τουλάχιστον για να γλιτώσουν το συμβόλαιό του (2.000.000 ευρώ). Εκείνο που επιχειρεί ο Ολυμπιακός είναι να πληρώσει περίπου το 50% και να τα βρει με τον παίκτη το καλοκαίρι για να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ακόμα, πάντως, ο δρόμος είναι μακρύς και τα εμπόδια αρκετά.

MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο δρόμος για Μάρκοβιτς και Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.