AGENT GREEK

Κάτι τρέχει με τον Παντελίδη στην Τρίπολη

Με ποιον προπονητή θα πάνε στην προετοιμασία οι Αρκάδες;
Κάτι τρέχει με τον Παντελίδη στην Τρίπολη

Η αλήθεια είναι πως έχουμε να τα πούμε κάποιες μέρες. Λάθος μου αυτό. Γι’ αυτό και εξιλεώνομαι με είδηση καλή. Δεν τον βλέπω καλά τον Σάββα Παντελίδη στην Τρίπολη. Τι πάει να πει ότι ανανέωσε υπογράφοντας μάλιστα διετές συμβόλαιο;

Να το πάμε από την αρχή για να σας βάλω στο κλίμα. Τον Ιανουάριο θυμάστε που άδειαζε δημόσια τη διοίκηση για την έλλειψη μεταγραφών; Τότε του «φόρτωσαν» τον Τζααντί με τη μορφή δανεισμού και ο Μαροκινός δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ.

Λίγο καιρό μετά ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την παραμονή του Παντελίδη στον Αστέρα. Ο Σάββας ήταν ιδιαίτερα διστακτικός. Αυτό που τόνιζε διαρκώς ήταν ότι θα πρέπει να έχει εκείνος τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές. Τις εγγυήσεις στο μιλητό τις πήρε. Αλλά τελικά άλλα γίνονται…

Αλήθεια, πόσες από τις πέντε μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα ο Αστέρας είναι δικές του και ποια η άποψή του ειδικά για τους Ισπανούς που έχουν αποκτηθεί; Μήπως ζήτησε παίκτη από τη συγκεκριμένη χώρα και ξαφνικά κόπηκε; Κάτι το ένα, κάτι το άλλο, φαίνεται πως ο Παντελίδης είναι στα όριά του.

Γι’ αυτό μη σας κάνει εντύπωση εάν γίνει τελικά το… μπαμ και δείτε μέσα στις επόμενες μέρες να σκάει διαζύγιο στους Αρκάδες. Να θυμίσω, παρεμπιπτόντως, πως αυτό θα είναι καταστροφικό δεδομένου ότι θα παίξουν και στον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Όπως και να έχει, οι επόμενες μέρες αναμένονται με αρκετό ενδιαφέρον. Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν έστω μία από τις δύο πλευρές δεν βάλει νερό στο κρασί της, σε λίγο καιρό ο Αστέρας θα ψάχνει για προπονητή. Και όταν λέω λίγο, εννοώ πολύ λίγο. Σιγά που κάτσει ο Σάββας να βλέπει τον κυρ Γιάννη να κάνει κουμάντο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάτι τρέχει με τον Παντελίδη στην Τρίπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.